KotiUutisetBig Brother -kisan voittajasuosikiksi nousi yllätyskasvo!

Big Brother -kisan voittajasuosikiksi nousi yllätyskasvo!


Big Brother -kisassa tahti on tiivistynyt ja viime viikolla talosta lähtöpassit sai Härdellin ennustuksen mukaan talon seinäruusuksi jäänyt uusi asukas Maiju. Tulevan sunnuntain häätöäänestykseen joutuvat valikoidaan jälleen kahdesta joukkueesta ja häädettävien asukkaiden lista selviää myöhään lauantai-iltana.

Big Brotherin voittajasuosikkien lista oli pitkään muuttumaton, kun kärkipaikkaa kisassa pitivät kaksi kovaa A:ta, Anssi ja Aki. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut rajusti, sillä vedonlyöjien voittajasuosikiksi kisan voittoon on noussut nuori lähihoitaja Jasmiina, jonka kerroin voitolle on tällä hetkellä 3.50.

Jasmiinan nousu on ollut suorastaan rakettimaista, sillä vielä joitakin viikkoja sitten Jasmiina oli kisan häntäpäässä ja hänen putoamistaan pidettiin lähes varmana. Nuoren naisen räväkkä ja varsin tunteellinen esiintyminen talossa on kuitenkin sytyttänyt katsojien sydämet ja häätöäänestyksissäkin Jasmiina on ollut viimeisten häädettävien joukossa.

Jasmiinan perässä kisan voitosta kisaavat edelleen Anssi ja Aki. Anssin kerroin koko kisan voitolle on 4.50 ja Akin 5.50. Onkin todennäköistä, että kisan finalistikolmikko onkin Anssi, Aki ja Jasmiina, sillä neljänneksi vahvimman voittajasuosikki Samin kerroin voitolle on peräti 7.00 eli suosikkikolmikon etumatka kisassa on melko ylivoimainen.

Sunnuntain pudotuksissa isoa roolia näyttelee viikkokilpailun voitto. Erityisen vahvoilla kisassa on Jasmiinan johtama joukkueen, jossa kilpailee kisan seuraavaksi putoajaksi povattu Samir. Jos punaiset voittavat kisan, on Samir luultavasti turvassa, jolloin talosta seuraavaksi häädettävä asukas saattaa sittenkin olla joku Big Brotherin vanhoista asukkaita.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Jasmiina 3.50

Anssi 4.50

Aki 5.50

Sami 7.00

Pekka 8.00

Lasse 9.00

Taavi 10.00

Melody 15.00

Noora 20.00

Juhani 25.00

Samir 25.00

Ville 30.00





SUOSITUIMMAT