KotiUutisetTämä asukas häädetään tänään murskaluvuin Big Brotherista

Tämä asukas häädetään tänään murskaluvuin Big Brotherista


Big Brother -kisassa ollaan edetty jälleen viikko edellisestä häätöäänestyksestä ja illalla talosta poistetaan jälleen yksi asukas. Talon asukkaista häätöäänestykseen joutuivat Jasmiina, Anssi, Sami, Maiju sekä Samir. Äänestyksessä on siis kolme vanhaa asukasta Jasmiina, Anssi sekä Sami ja uusista asukkaista Maiju sekä Samir.

Vanhoilla asukkailla ei tule olemaan sunnuntaina edes tarvetta pakata omia laukkujaan. Suosikkistriimaaja Anssi on tällä hetkellä vedonlyöjien vahvin voittajasuosikki koko kisan voittoon ja Mr Green antaakin miehen voitolle tällä hetkellä hyvin alhaisen kertoimen 3.50. Myös Jasmiinalla pyyhkii vahvasti, sillä tämä tunteita herättävä hahmo on kisan toiseksi vahvin voittajakandidaatti kertoimella 4.00. Jasmiinan nousu kisan häntäpäästä voittajasuosikkien joukkoon onkin ollut tasaisen tehokasta. Myös Samin asemat ovat tukevat, sillä vaikka mies jakaa voimakkaasti mielipiteitä, on hänellä silti takanaan äärimmäisen uskolliset tukijat, jotka tulevat pitävät sanavalmiin nuorukaisen talossa.

Onkin päivänselvää, että tänään talosta häädetään jompikumpi talon uusista asukkaista, Samir tai Maiju. Facebookissa todella suositun Big Brother -faniryhmän äänestyksessä povataan, että sunnuntaina talosta lähtöpassit saa murskaluvuin Maiju, joka ei ole talossa onnistunut olemaan seinäruusua kummempi ilmestys. Ryhmän jäsenistä peräti 72 % äänestäneistä toivoi nimenomaan Maijun poistuvan talosta seuraavaksi.

Maiju saanee seuraavalla viikolla peräänsä Samirin, mikäli vedonlyönnin kertoimia on uskominen. Maijun kerroin kisan voitolle on kisan korkein, peräti 25.00 eikä paljon pienempi ole Samirin kerroin 20.00. Seuraaviin asukkaisiin onkin matkaa, sillä Noora, Melody, Ville sekä Juhani saavat kisan voitolle enää kertoimen 13.00-17.00.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Anssi 3.50

Jasmiina 4.00

Aki 5.00

Pekka 6.00

Sami 8.00

Lasse 10.00

Taavi 11.00

Noora 13.00

Melody 15.00

Ville 15.00

Juhani 17.00

Samir 20.00

Maiju 25.00
SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje