KotiUutisetNämä 7 erikoista asiaa naisissa vetävät miehiä puoleensa

Nämä 7 erikoista asiaa naisissa vetävät miehiä puoleensa


Mieltymyksiä on yhtä paljon kuin ihmisiäkin ja niiden joukosta voi löytyä hyvinkin erikoisia kiinnostuksen kohteita. Tässä seitsemän tavanomaisesta poikkeavaa asiaa, jotka on selvitetty monien tutkimusten yhteydessä.

1. Silmälasit

Naiset, jotka käyttävät silmälaseja, ovat erittäin puoleensavetäviä miesten silmissä. Kun tämä tieto on virallisesti vahvistettu, niin vaihtaisitko piilolinssit sangallisiin silmälaseihin lisätäksesi houkuttelevuuttasi?

2. Korostus

Sinun ei tarvitse olla kotoisin toisesta maasta, mutta ehkä sinulla on erityinen korostus, joka on tyypillistä synnyinpaikkakunnallasi? Älä häpeä sitä, vaan käytä sitä etunasi. Korostuksesi voi kuulostaa eksoottiselta ja se houkuttaa miehiä aivan erityisellä tavalla.

3. Pyyhe pään ympärillä

Yksi kummallisimmista asioista on pyyhe pään ympärillä suihkun jälkeen. Pestyt ja avoimena olevat hiukset tuoksuvat miellyttävän puhtaalta ja raikkaalta, mutta voisiko pyyhe hiusten ympärillä olla jopa uusi trendi joskus?

4. Meikkaaminen

Oletko joskus ollut tilanteessa, jossa miehesi näkee sinun meikkaavan? Hän todennäköisesti piti sen katselusta, joten tee ihmeessä niin uudestaankin.

5. Hikoilu

Monet miehet tykkäävät katsoa naisten urheilemista. Keskittynyt katse ja hikipisarat iholla toimivat magneetin lailla vastakkaisen sukupuolen silmissä. Vaikka et pitäisikään katselusta, niin miehet kokevat sen erittäin seksikkäänä. Anna siis heidän katsoa sinua, tai vielä parempaa, urheilkaa yhdessä.

6. Armeijatyylinen vaatetus

Miesten silmissä tämä tyyli on houkuttelevaa. Monet miehet pitävät ”armeija-lookia” seksikkäänä, sillä se muistuttaa miehiä esimerkiksi luonnosta, metsästyksestä ja eksoottisista saarista. Oikeanlainen kuviointi vaatteissa, korkeakorkoiset kengät ja verkkokankaiset sukkahousut ovat räjähdysaltis yhdistelmä!

7. Kun käytät miehesi paitaa

Kevyt ja rento tyyli houkuttavat miehiä, etenkin silloin jos puet päällesi heidän vaatteitaan. Koeta pukea miehesi paita päällesi ja katso, miten hän reagoi siihen. Ei ole sattumaa, että vaatesuunnittelijat ovat jatkuvasti esitelleet miesten vaatteita naisten yllä muotinäytöksissä. Myönnä pois, se on erittäin modernia.

Lähde: Baseptic
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT