KotiUutisetTutkimuksissa todistettuja outoja seksifaktoja – lue erikoiset väittämät

Tutkimuksissa todistettuja outoja seksifaktoja – lue erikoiset väittämät


Seksielämään voi liittyä monia outoja mielleyhtymiä, jotka rinnastetaan toiseen asiaan. Mitkä näistä ovat sinun mielestäsi vain myyttejä?

1. Köyhien ja varakkaiden miesten mieltymykset rintoihin

Heikommassa taloudellisessa asemassa olevat miehet viehättyvät isoista rinnoista, kun taas varakkaammat arvostavat pienirintaisia naisia enemmän. Väittämän mukaan isorintaisten naisten olisi siis turha haaveilla rikkaista miehistä, ja heidän kannattaisi suunnata rintojenpienennysleikkaukseen.

2. Lääke ennenaikaiseen siemensyöksyyn

Tutkimuksen mukaan epäterveellisemmät elintavat lisäsivät huomattavasti miehen kestoa sängyssä. Lihavammat miehet, jotka suosivat epäterveellistä syömistä, jaksoivat rakastella keskimäärin 438 sekuntia, kun taas terveitä elämäntapoja suosivat simahtivat keskimäärin jo 108 sekunnin kohdalla.

3. Hyvä seksi aiheuttaa muistinmenetystä

Hyvin pieni osa naisista voi kokea orgasmin niin rajuna, että he voivat saada amnesian sen myötä, eivätkä he muista tapahtuneesta mitään. Muistinmenetys on kuitenkin vain väliaikaista.

4. Eläimiin sekaantuminen aiheuttaa penissyöpää

Jos tarvitset yhden syyn lisää olla harrastamatta seksiä eläinten kanssa, niin moinen touhu altistaa suurelle riskille sairastua syöpään.

5. Harrasta seksiä useammin jos haluat vaurastua

Tutkimuksen mukaan seksin harrastaminen vähintään neljä kertaa viikossa tai useammin vaikuttaa varakkuuteen.

Tämä on suoraan verrannollista työhön: seksi tekee sinut onnellisemmaksi ja terveellisemmäksi, joka auttaa sinua toimimaan paremmin työssäsi.

6. Pyöräily on vaarallista genitaaleillesi

Tutkimuksen mukaan liiallinen pyöräily aiheuttaa erektiohäiriöitä mitä suuremmalla todennäköisyydellä. Jälleen yksi hyvä syy pysyä laiskana!

7. Rintojen koko vaikuttaa auttamiseen

Tutkimuksen mukaan miehet auttavat isorintaisempia naisia huomattavasti herkemmin kuin pienirintaisia naisia, vaikka tilanne olisi molemmille sama.

Lähde: Thoughtnova
Kuvituskuva: Pixabay

- Mainos -

SUOSITUIMMAT