KotiUutisetRajun pimppiblogin kirjoittajasta tuli Big Brother -talon seinäruusu

Rajun pimppiblogin kirjoittajasta tuli Big Brother -talon seinäruusu


Big Brother -talossa on jälleen tilaa hengittää, kun talosta häädettiin sunnuntaina kaksi asukasta. Veikkaukset osuivat oikeaan, kun talosta tiputettiin Sanni ja Katja. Varsinkin Katjalle pudotus oli kova, sillä hän romahti tiputusuutisen kuultuaan eikä osallistunut esimerkiksi suoraan tv-lähetykseen pudotusta seuranneena päivänä.

Talo onkin kaivannut hieman enemmän tilaa, sillä realityn kolme uutta asukasta Samir, Maiju ja Noora ovat nyt Big Brotherin täysivaltaisia jäseniä. Ennakko-odotusten perusteella kaikista kiinnostavimmalta hahmolta vaikuttanut seksuaaliterapeutiksi valmistunut kouvolalainen Maiju on jäänyt kisassa todelliseksi seinäruusuksi ja onkin todennäköisin tippuja sunnuntain häätöäänestyksessä, mikäli hän äänestykseen asti päätyy.

Maiju on talossa kertonut muun muassa kirjoittavansa Onnellinen pinppi -nimistä blogia, joka sekin on jäänyt rajujen alkukirjoitusten jälkeen vain tussahdukseksi. Blogissa on julkaistu vain kolme kirjoitusta ja lukijoiden odotukset blogin tulevaisuuden suhteen olivat aikanaan kovia. Keväällä Maiju lupaili faneilleen muun muassa blogeja otsikoilla Mummot(kin) nussii, Nyt kytätään!, Vauvat tulee pinpistä ja pierut pyllystä sekä Beibi, anna mulle orgasmi. 

Tällaisia tekstejä Maijun blogiin ei kuitenkaan koskaan ilmestynyt, mutta sen sijaan katsojat odottivat tästä kuumasta puumasta todellista ilopilleriä taloon. Ainakaan toistaiseksi Maiju ei ole kuitenkaan vakuuttanut talossa mitenkään ja vedonlyöjienkin mukaan hänen taipaleensa päättyy todella lyhyeen Big Brotherissa.

Maiju on Mr Greenin kertoimien valossa heikoin voittajakandidaatti kisaan kertoimella 25.00 eikä vahvasti mene myöskään toisella uudella asukkaalla Samirilla, jonka kerroin voitolle on 20.00. Parhaiten uusista asukkaista menee Nooralla, joka on kisan keskivaiheilla kertoimella 13.00.

Kisan voittajasuosikiksi on vedonlyöjien silmissä noussut Anssi kertoimella 3.50 ja kakkoseksi on kohonnut Jasmiina kertoimella 4.00 Aiemmin kisan piikkipaikalla ollut Aki on kolmanneksi vahvin voittajasuosikki kertoimella 5.00.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Anssi 3.50

Jasmiina 4.00

Aki 5.00

Pekka 6.00

Sami 8.00

Lasse 10.00

Taavi 11.00

Noora 13.00

Melody 15.00

Ville 15.00

Juhani 17.00

Samir 20.00

Maiju 25.00





SUOSITUIMMAT