KotiUutisetVarokaa Aadaa, 19v, miehet - huijaus!

Varokaa Aadaa, 19v, miehet – huijaus!


Keskustelupalstalla netissä on julkaistu Simo50-nimimerkin jättämä varoitusilmoitus huijarista, joka tuntee nimen Aada.

Kyseinen henkilö ei välttämättä oikeasti ole Aada eikä hän välttämättä ole edes naispuolinen. Simo50-nimimerkin kirjoitus kannattaa ottaa tosissaan:

”Tämmönen Aada19 haluaa seuraa, ja minäkin sitten menin vastaamaan hälle. Hän sitten osoittautuukin maksulliseksi ja pyytää tapaamisista rahaa. Jos laitat, niin hullu olet, mutta kaiken lisäksi hän alkaa kiristää sinua. Hän pyytää lähettämään dickpicejä, ja kun sitten lähetät hän alkaa kiristää sua. Ilmoittaakin olevansa 16vee ja että ilmoittaa poliisille hyväksikäytöstä.”

Simo50 toteaa, että kannattaa säilyttää viestinvaihto.

”Jos hän on ilmoittanut olevansa 19 niin sulla ei ole mitään pelkoa mistään, joten ei kannata maksella tällaisen otuksen kiristämisestä yhtään mitään. Rikosta ei voi tehdä jos olet hyvässä uskossa siihen että hän on 19 ja hän tällä tavalla myöhemmin ilmoittaa olevansa 16vee ja alkaa sinua kiristää. Hän on se rikollinen. Ja ei varmasti ole oikeasti edes tyttö vaan limainen äijä.”

- Mainos -

SUOSITUIMMAT