KotiUutisetTämä asukas häädetään tänään Big Brother -talosta – fanit hämmästyttävän yksimielisiä

Tämä asukas häädetään tänään Big Brother -talosta – fanit hämmästyttävän yksimielisiä


Big Brother -talossa on jälleen tänään. edessä jännittävä ilta, kun talosta häädetään jälleen yksi asukas. Netissä on spekuloitu kovasti sitä, joutuuko talon jättämään tänään kaksi asukasta, mutta toistaiseksi virallisten tietojen mukaan talon häädettävien joukossa on ainoastaan yksi asukas.

Tämän viikon häätöäänestyksessä on Big Brother -talon asukkaista Pekka, Sami, Katja, Sanni sekä Jasmiina. Big Brother -fanien keskuudessa putoajasta ei ole epäselvyyttä, sillä peräti kahden eri faniryhmän äänestyksissä selvä tippuja on Katja.

Katja onkin viimeisten päivien aikana herättänyt katsojissa paljon negatiivisia tunteita, sillä tämä oululainen juristi-kauppatieteilijä on onnistunut talossa lähinnä itkemään. Erityisesti Katjan mieltä on vaivannut hänen ja Pekan orastavan suhteen vaikeudet.

Peräti kahdessa Big Brother -faniryhmässä povataan Katjan lähtöä tänään ryminälukemin. Toisessa ryhmässä Katjan häädölle on annettu 186 ääntä, kun taas seuraava putoajaehdokas Sanni on saanut ääniä vain 39 kappaletta. Toisen faniryhmän tulos on vieläkin murskaavampi, sillä ryhmän jäsenistä peräti 61% povaa Katjan lähtöä, kun Sanni on saanut äänistä vain 19 prosenttia.

Kisan voittajasuosikki on vedonlyöjien mielestä edelleen Aki kertoimella 3.75 ja kakkosena Anssi kertoimella 4.50. Kovasti kisan kärkipäähän ovat kirineet myös häätöäänestyksessä tänään olevat Jasmiina ja Pekka, joiden kerroin kisan voitolle on molemmilla tasan 5.00

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Aki 3.75

Anssi 4.50

Jasmiina 5.00

Pekka 5.00

Sami 8.00

Lasse 10.00

Taavi 10.00

Melody 13.00

Ville 15.00

Juhani 20.00

Katja 20.00

Samir 20.00

Maiju 25.00

Sanni 25.00

Noora 30.00





SUOSITUIMMAT