KotiUutisetAloitteen tekeminen seksin kohdalla herättää keskustelua – "meillä ei vihjailla"

Aloitteen tekeminen seksin kohdalla herättää keskustelua – ”meillä ei vihjailla”


Sosiaalisessa mediassa käytiin keskustelu, jossa nainen kritisoi miestään suorapuheisuudesta, kun hän itse toivoi enemmän pieniä vihjailuja. Tästä virisi keskustelua, miten aloite tulisi tehdä.

Raja kulki esimerkiksi siinä, onko suhde vasta hiljattain alkanut vai onko takana jo pitempiaikainen seurustelusuhde ja tuttu kumppani. Mielipiteitä kuultiin laidasta laitaan.

– Nautin, kun mieheni puhuu tuhmia minulle. Hän haluaa minua ja kertoo sen, kommentoi eräs keskustelija, todeten heidän olleen naimisissa jo yli 40 vuoden ajan.

Hieman huumoriakin saatiin keskusteluun mukaan.

– Kyllä se häiritsee, jos mies puhuu tai vihjailee mun vaimolle, keventää keskusteluun osallistunut mies ilmapiiriä.

Lähestymistavallakin on merkitystä, ja ainakin alla olevan kommentin mukaan suora ja härski puhe toimii.

– Riippuu kuinka jännittävä ja tuhma mies on aidosti. Jos sanoo reteesti toinen käsi sohvan selkänojalla ”otappa suihin nyt” niin vaikeahan sellaista on vastustaa, kertoo Virpi.

– Jos mies taas tokaisee nössösti ja ujosti jotain tällaista ”pipi pitäiskö mennä tonne makkariin” niin sitten kyllä nauran paskaisesti ja en anna mitään! toteaa Virpi suorapuheisesti.

Yksi kommentti osuu ilmeisen lähelle keskustelun aloittajan pointtia.

– Ei haittaa? Jossain on jotain vikaa jos kumppanin vihjailu aina ärsyttää. Oma siippani on melkoisen perverssi sika, ja mukavaa se on!

Aloittajan kommentista voi päätellä, ettei vakka ole ihan löytänyt kanttaan, kun hän vastaa edelliseen kommenttiin.

– Niin no sitä tässä yritän selvittää että missä vika, aloittaja toteaa.

Mielipiteet ovat kuin peräaukkoja, jokaisella on omansa – alla poimintoja heränneestä keskustelusta

– Ärsyttää kun ajoitus on täysin väärä. Saattaa keskeyttää, kun olen kertomassa jotain tai hieman ennen kuin pitää lähteä töihin. Pahin on kun olen nukahtamassa. Varsinkin jos itse olen jo aiemmin jotain vihjaillut, mutta ei edes kännykkää silloin ole voinut pois pistää.

– Kyllä ärsyttää, koska se vihjailu on jatkuvaa. Mieluummin tekoja. Ei mua innosta kysyminen tai vihjailu.

– Entistä vaimoa ärsytti. Jos kerran kolmessa vuodessa vaisusti jotain ehdotti niin sai kuulla kuinka AINA JA KOKO AJAN PAINOSTAN seksiin. Jäi painostaminen sitten ja jäi vaimokin.

– No kun mies ei koskaan puhu, vihjaa tai sano suoraan yhtään mitään. Minä olen se joka pyytää kikkelinpiilotusta edes joskus.

– Kyllä me harrastamme molemmat tuota vihjailua ja kaksimielisiä vitsejä. Melkein joka ilta on seksiä. Ihanaa!

– Ärsyttää, kun ne vihjailut tulee aina silloin, kun olen jo painumassa unille. Avaisi suunsa puoli tuntia aiemmin.

– Meillä ei vihjailla. Meille on molemmille selvää, että seksiä on päivittäin ja viikonloppuisin enemmänkin, joten pelkässä lähellä olossa, suutelussa ja hyväilyissä on vihjettä tarpeeksi. 

Ylläolevan kommentin kirjoittaja tosin kertoo olleensa suhteessa vasta puolen vuoden ajan, mutta hänellä on selkeä ajatus myös jatkosta.

– Aion tehdä kaikkeni ettei suhteessamme vastaisuudessakaan tarvitsisi alkaa vihjailla, edellinen suhde nimittäin loppui seksin puutteen takia (minun aloitteestani).

Tärkeintä asiassa on luonnollisesti kumppanin tunteminen – itselle tärkeät asiat on hyvä selvittää ennen suhteen alkua, ellei ole valmis esimerkiksi kompromisseihin niiden osalta.

Lähde: AV-palsta
Kuvituskuva: Pixabay 





SUOSITUIMMAT