KotiUutisetBB-ennustus: Uusilla asukkailla ei ole mitään mahdollisuuksia kisan voittoon

BB-ennustus: Uusilla asukkailla ei ole mitään mahdollisuuksia kisan voittoon


Big Brother -realityssä nähtiin viime sunnuntaina kiinnostavia hetkiä, kun talon asukkaista häädettiin Härdellin ennustamana tyyppinä Laura, jonka rooli talossa olikin jäänyt lähinnä sivuosan esittäjäksi. Sunnuntain lähetyksen kiinnostavinta antia olivat kuitenkin talon kolme uutta asukasta, Noora, Samir sekä Maiju.

Kolmikon heikoin lenkki on vedonlyöjien mukaan ehdottomasti iisalmelaislähtöinen, nykyisin Helsingissä asuva parturi-kampaaja Noora, jonka kerroin koko Big Brother -kisan voitolle on peräti 30.00. Noora on tällä hetkellä Mr Greenin kertoimien häntäpäässä ja hän onkin yksi todennäköisimpiä putoajia seuraavien pudotusten tullessa eteen.

Vahvasti ei mene myöskään pimppiblogia kirjoittavalla Maijulla sekä sekätyöläinen-Samirilla. Maijun kerroin kisan voitolle on 25.00 ja Samirin 20.00. Uudet asukkaat eivät siis todennäköisesti tule haastamaan kisan kärkipäässä olevia kilpailijoita millään tavalla.

Vanhojen asukkaiden suhteen tilanne onkin paljon mielenkiintoisempi. Jatkuvasti häätöäänestyksessä olleiden Sannin ja Katjan suosio on katsojien keskuudessa käsittämättömän vahva, joten uskallemme ennustaa, että näiden neitojen tulevaisuus talossa on ainakin toistaiseksi turvattu.

Tulevan häätöäänestyksen nimet kertovatkin viikonloppuna paljon siitä, kuka talosta seuraavaksi tippuu. Katjalla ja Sannilla tuskin on vaaraa, mutta jos häätölistalle joutuu Ville, Juhani tai joku talon uusista asukkaista, todennäköisyys tiputukselle kasvaa reippaasti.

Kisan voittajasuosikkina on edelleen Aki kertoimella 3.75 ja kakkosena Anssi kertoimella 4.00. Kovimman kirin on tehnyt Jasmiina, joka on kolmanneksi vahvin voittajasuosikki kertoimella 5.00.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Aki 3.75

Anssi 4.00

Jasmiina 5.00

Pekka 5.00

Sami 8.00

Lasse 10.00

Taavi 10.00

Melody 13.00

Ville 15.00

Juhani 20.00

Katja 20.00

Samir 20.00

Maiju 25.00

Sanni 25.00

Noora 30.00





SUOSITUIMMAT