KotiUutisetMenikö BB-Anssin salatehtävä jo överiksi – rakensi karmean tarinan tehtävän ympärille

Menikö BB-Anssin salatehtävä jo överiksi – rakensi karmean tarinan tehtävän ympärille


Big Brother -kisan yksi ennakkosuosikeista, Twitch-striimaaja Anssi joutui eilen illalla isoveljen puhutteluun. Talossa on koko viikon ajan jaettu asukkaille salatehtäviä ja myös Anssi sai oman tehtävänsä, josta hän rakensi karmean traagisen tarinan. 

Big Brother -sarjan keskustefoorumilla syntyi valtava kuhina eilen illalla, kun katsojat pelkäsivät Anssin jo jättäneen talon lähipiirissä sattuneen onnettomuuden vuoksi. Anssi palasi taloon ja kertoi luottohenkilölleen Pekalle ystävänsä pudonneen parvekkeelta humalan vuoksi.

Katsojatkin olivat hetken aikaa epätietoisuudessa siitä, oliko kyseessä todellinen tilanne vai Anssin saama salatehtävä. Big Brother -tuotanto paljastakin poikkeuksellisesti päiväkirjahuoneen tapahtumia vielä eilen illlalla BB:n Instagram-tilillä.

– Tästä tulee ihan v***n hirvee tehtävä. En keksi mitään muuta, missä olisi suurempi onnistumisprosentti kuin yrittää kontrolloida sympatiaa ja breakdownia samaan aikaa. Että paskoihin ennen sitä testiä sen jutun sen takia, koska siihen liittyy jotenkin alkoholi ja muu vastaava ja mä haluaisin v****n täältä. Et silleen mahdollisimman vähän epäiltäisiin, että mulla ois salatehtävä, Anssi juonitteli päiväkirjahuoneessa.

Miehen juoni menikin täydestä läpi. Talon muut asukkaat olivat Anssin tukena ja antoivat hänelle myös omaa aikaa. Myös Big Brother lähetti tsemppiviestin Anssille videotekstin muodossa, joka vain tukee miehen mahdollisuuksia onnistua salatehtävässä.

Kertoimien valossa salatehtävän kuningas Anssi on yhä kilpailun kärkikahinoissa. Kisan voittajasuosikiksi povataan leppoisaa Akia kertoimella 3.75, mutta Anssi hönkii aivan niskan takana kertoimella 4.00. Seuraavaksi vahvimmat ehdokkaat voittajaksi ovat Jasmiina (6.00), Pekka (6.00) sekä Ville (7.50).

Kisan häntäpäässä ovat jo edellisviikolla häätöäänestyksessä olleet Katja ja Sanni, joiden molempien kerroin BB-kisan voittajaksi on hurjat 50.00.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Aki 3.75

Anssi 4.00

Jasmiina 6.00

Pekka 6.00

Ville 7.50

Laura R. 9.00

Lasse 11.00

Taavi 11.00

Melody 13.00

Sami 15.00

Juhani 25.00

Katja 50.00

Sanni 50.00





SUOSITUIMMAT