KotiUutisetBig Brother -ennustus: Sanni häädetään tänään

Big Brother -ennustus: Sanni häädetään tänään


Big Brother -kilpailua on käyty nyt kahden viikon ajan ja tällä viikolla asukkaat saivat itse äänestää keskuudestaan neljä kilpailijaa häätöäänestykseen. Äänestykseen päätyivät Minna, Sanni, Taavi sekä Sami.

Neljästä häätöäänestykseen joutuneesta kilpailijasta eniten vaarassa ovat tänään Minna ja Sanni. Varsinkin Sannin rooli talossa on jäänyt hyvin vaatimattomaksi ja uskallammekin Härdellin BB-toimituksessa povata melko suurella todennäköisyydellä Sannin matkan talossa päättyvän tänään. Asukkaat perustelivat ex-keihäänheittäjä Sannin joutumista häätöäänestykseen muun muassa sillä perusteella, että hän ei tuo talon porukkaan mitään.

– En huomaisi, jos hän tästä talosta lähtisi, BB-Jasmiina kertoi nimeämisten yhteydessä.

Asukkaiden keskuudessa eniten nimeämispisteitä sai kuitenkin Minna, 42. Minna onkin aiheuttanut talossa harmaita hiuksia erityisesti huonotuulisuudellaan ja kiukkuisuudellaan. Katsojien silmissä Minnan valttina on kuitenkin orastava suhde nuoren Lassen kanssa, joka tuo taloon lisää draamaa. Vaikka asukkaat eivät Minnasta pidäkään, katsojat varmasti haluavat pitää romantiikkaa taloon tuovan Minnan ainakin toistaiseksi pelissä mukana.

Nimeämisessä mukana olevilla miehillä tuskin on vaaraa. Linnanmäen jarrumiehenä toimiva Taavi ja lautapeliharrastaja Sami saivatkin häätöäänestyksessä selvästi Minnaa ja Sannia vähemmän pisteitä ja uskallamme ennustaa myös miesten pysyvän turvassa tämäniltaisessa häätöäänestyksessä.

Jos asiaa katsotaan puhtaasti kertoimien valossa, ovat Minnan asetelmat selvästi heikoimmat. Mr Greenin kertoimissa Minnan kerroin voitolle on 61, Sannin 34, Taavin 15 ja Samin 8. Big Brotherin voittajasuosikki kertoimien valossa on tällä hetkellä leppoisa Aki kertoimella 3.

Mr Greenin kertoimet Big Brotheriin:

Aki 3.00

Pekka 3.50

Anssi 4.50

Sami 8.00

Laura R. 10.00

Taavi 15.00

Ville 18.00

Melody 20.00

Lasse 21.00

Juhani 25.00

Katja 34.00

Sanni 34.00

Laura L. 45.00

Minna 61.00

Jasmiina 65.00

Sanni, Minna, Taavi, Sami

Minna 61

Sanni 34

Taavi 15

Sami 8





SUOSITUIMMAT