KotiUutisetMies teki pelleilymielessä raskaustestin – se pelasti hänen henkensä

Mies teki pelleilymielessä raskaustestin – se pelasti hänen henkensä


Lääkäriin lähteminen pikkuvaivojen vuoksi on monelle kynnys. Yleisesti ottaen miehet käyvät vähemmän hoidattamassa itseään kuin naiset. Tässä tapauksessa se todellakin kannatti tehdä.

Tyttöystävän kylpyhuoneeseen jäänyt käyttämätön raskaustesti sai miehen kokeilemaan sitä huvin vuoksi. Hän luki ohjeet pakkauksesta ja yllättyi taatusti saadessaan positiivisen testituloksen kahden viivan muodossa.

Mies vei asian sosiaaliseen mediaan, jossa hän kertoi testinsä tuloksista ja omista mietteistään.

– Ajattelin, että olisi hauska vitsi tehdä raskaustesti, vaikka se vaikuttikin hieman älyttömältä. Löysin raskaustestin tyttöystäväni kylpyhuoneesta yksin ollessani, seurasin ohjeita ja sain positiivisen tuloksen, kertoo mies.

Raskaudesta ei kuitenkaan ollut kysymys, mutta eräs tarinan lukenut kehotti miestä käymään lääkärissä, sillä kyseessä saattaisi olla kivessyöpä.

Näin todella oli, joten harmiton pilailu osoittautui kultaakin kalliimmaksi terveyden kannalta. Koriongonadotropiini-niminen hormoni oli avaintekijä, sillä elimistö tuottaa sitä sekä raskaana olevilla naisilla että kivessyöpää sairastavilla miehillä.

Jaa artikkeli eteenpäin, se voi olla jollekin erittäin tärkeä terveyden kannalta. Raskaustesti ei ole kuitenkaan pakollinen.

Lähde: Reddit
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT