KotiUutisetTestiryhmä selvitti mitä "maksulempi" kustantaa tänään

Testiryhmä selvitti mitä ”maksulempi” kustantaa tänään


Maailman vanhin ammatti ei koskaan kuole. Vaikka niin kutsuttu sugardating- ja sponssausilmiö on tullut haittaamaan oikeiden prostituoitujen työtä, silti heilläkin riittää hommia.

Koronan aikana monet prostituoidut ovat vaatineet asiakkaita käyttämään maskia.

Mutta mitä Suomessa maksaa seksi tänä päivänä? Härdellin testiryhmä soitteli asiakseen useille ammatinharjoittajille Suomessa – ja selvitti asian.

On syytä muistaa, että itsenäisiä suomalaisia ammatinharjoittajia Suomessa on satoja ellei tuhansia. Prostituutio on Suomessa täysin laillista, ellei siihen liity ihmiskauppaa tai alaikäisiä.

Mitä maksaa?

Mitä seksi sitten maksaa?

Lähtökohtaisesti suomalaiset naiset laskuttavat enemmän kuin ulkomaalaiset. Jos nainen kuitenkin on thaimaalainen tai mustaihoinen, hän voi laskuttaa saman verran kuin suomalainen, tai jopa enemmän, sillä se nähdään seksuaalisena ”fetissiekstrana” asiakkaisiin päin.

Pienillä paikkakunnilla hinnat ovat noin 10-30 prosenttia korkeammat johtuen siitä ettei tarjontaa ole. Kun kilpailua on, hinnat ovat matalammat.

Helsingissä voi yhdynnän saada halvimillaan alle satasella ulkomaalaiselta ammatinharjoittajalta. Myös pienemmillä paikkakunnilla, esimerkiksi Lahdessa, voi hinta alkaa satasesta.

Yleisemmin hinnat ovat 100-120 euroa. Kyse on yhdestä laukeamisesta ja vaihteluväli on 15-30 minuuttia. Pitemmät ajat maksavat enemmän.

Suomalaiset naiset laskuttavat helposti 150-250 euroa tunnilta, mutta pikahelpotuksen voi saada myös 120-150 eurolla.

Tämä juttu ei tue prostituutiota vaan on human interest -journalismia yleisöä kiinnostavista aiheista. -Toimitus





SUOSITUIMMAT