KotiUutisetIsa, 28, myy aikaansa rahasta ja kertoo nyt miten miesten kuuluu toimia,...

Isa, 28, myy aikaansa rahasta ja kertoo nyt miten miesten kuuluu toimia, kun…


28-vuotias Isa Häkkinen on tullut julkisuuteen avoimesti omilla kasvoillaan kertoen seksityöstään. Hänestä julkaistiin jokin aika sitten myös dokumentti (Yle).

Isa on aktiivinen paitsi sängyssä myös somessa. Nyt hän on ohjeistanut mitä pitäisi miehen tehdä, jos he törmäävät mukavaan seksityöntekijään, jonka he haluaisivat viedä treffeille.

Näin ohjeet kuuluvat:

-Törmään seksityöläiseen, joka on fiksu, hauska ja kaunis ja haluaisit tehdä hänen kanssaan lähempää tuttavuutta vaikkapa lounaalla tai kahvikupposen ääressä. Miten edetä? Minäpä kerron:

-Maksa sen seurasta, kun viet sen treffeille, kuten kaikki muutkin tekee. Pässi!

-Se että sä suostuisit viemään huoran treffeille myös ilmaiseksi ei ole sellainen kohteliaisuus millaiseksi sä sitä luulet. Lähinnä se on vain alentavaa. (…) Vituttaa jäbät ketkä kelaa olevan joku valttikortti että niille kelpais seksityöläinen tyttöystäväks.

-Niin kauan kuin seksityöläinen ei itse tee aloitetta tavata kanssasi työn ulkopuolella, yritys viedä häntä treffeille ”siviilissä” on käytännössä vain pyrkimys saada alennusta. Jos seksityöläinen haluaa olla kanssasi myös ilman rahallista korvausta, hän kyllä kertoo sen sinulle. Joten paras vaihtoehto miten asian kanssa edetä on maksaa hänelle ajastaan ja yksinkertaisesti pyrkiä tarjoamaan niin hyvää seuraa, että hän haluaa nauttia siitä myös vapaa-ajallaan.

https://areena.yle.fi/1-50653042Voit katsoa Ylen dokumentin Isasta Areenasta




SUOSITUIMMAT