KotiUutisetLähetti antoi asiakkaalleen loistavan neuvon – "pelasti hengen"

Lähetti antoi asiakkaalleen loistavan neuvon – ”pelasti hengen”


Pakettia toimittanut lähetti teki huomion, joka sai lähetystä vastaanottavan naisen vakavoitumaan. Parhaimmillaan voi todeta, että lähetti pelasti hengen ennakoivalla toiminnallaan.

Koronapandemian ajan arjen sankareihin kuuluvat lähetit, jotka toimittavat ihmisille esimerkiksi ruokaa. Tässä tapauksessa verkkokaupan lähetillä oli vaikeuksia löytää perille, sillä osoitetiedot olivat päämäärässä hyvin puutteelliset.

Jessica Huseman oli juuri muuttanut uuteen kotiinsa. Pian muuton jälkeen hänen ovellaan vieraili Chelsea-niminen lähetti, joka tervehti Jessicaa kohteliaasti, mutta kutsui häntä Jenniferiksi.

– Talossasi ei ole minkäänlaisia merkintöjä, joten oli vaikeaa löytää, missä asut. Ja rehellisesti sanoen, se on myös vaarallista, toteaa Chelsea.

Hän kertoi Jessicalle esimerkin.

– Ajattele, jos tarvitsisit lääketieteellistä apua ja ensihoitajat eivät tuntisi kaupunginosaasi riittävän hyvin löytääkseen perille. Hyvää päivänjatkoa, jatkaa Chelsea.

– Muutimme tänne aivan äskettäin ja kohtaaminen tapahtui lähes saman tien. Hän on oikeassa. Minun pitää hankkia numerot talooni, myöntää Jessica.

Videolle tallentunut tarina jaettiin sosiaaliseen mediaan, jossa sitä on luettu jo yli kaksi miljoonaa kertaa. Moni ylistää lähetin toimintaa.

– Vau! Hän toimitti paketin, jakoi tärkeää tietoa ja loi täydellisen harmonian! Arvostan!

– Tässä on ihminen, joka välittää muista. Tarvitsemme enemmän hänenkaltaisiaan.

Jotkut kehtasivat arvostella Chelseaa tämän ulkomuodon vuoksi, Jessican jakaman videon myötä.

– Jos teillä ei ole mitään kivaa sanottavaa, niin alkakaa laputtaa. Hän tekee erittäin hyvää työtä toimittaessaan paketteja ja auttaessaan ihmisiä, toteaa Jessica.

Myös syy Jennifer-nimeen selvisi, sillä paketti oli tarkoitettu Jennifer-nimiselle naiselle, joka asui asunnossa ennen Jessicaa.

Video paketin toimituksesta alla.

@_jesshopehuse

We just moved in and this happened today…she’s not wrong though. Guess I need to get some house numbers. #amazondelivery

♬ original sound – Jessica Huseman

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen myös tästä linkistä.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT