KotiUutisetÄiti halusi pilailla – jätti asunnon seuraavalle asukkaalle karmean yllätyksen

Äiti halusi pilailla – jätti asunnon seuraavalle asukkaalle karmean yllätyksen


Piloja harrastava äiti ei osannut hillitä itseään, vaan halusi välttämättä jättää tulevalle asukkaalle varsin kyseenalaisen yllätyksen vanhaan asuntoonsa.

Asunnon olohuonetta remontoitaessa Sue Goff -niminen äiti huomasi seinässä pienen tyhjän tilan, jonne oli jäänyt vanhoja valokuvia edellisen asukkaan toimesta. Sue päätti jatkaa ”perinnettä” ja jätti tilaan täysikokoisen luurangon. Kaiken lisäksi hän sujautti luurangolle kirjekuoren, joka päällä lukee ”piiloutumisen mestari”.

57-vuotias kahden lapsen äiti kertoo, että hän rakastaa pilojen tekemistä. Etenkin hänen lapsensa ovat usein ”kohteina”.

Kerran Sue jopa piiloutui tyttärensä vuoteen alle, ja kun tämä tuli suihkusta, niin äiti tarttui hänen jalkaansa pelästyttääkseen tämän. Joskus hän myös lukitsi toisen lapsensa ullakolle, jossa ei ollut valoja.

Sue kertoo, että on harrastanut pilailua lastensa kanssa jo pienestä asti, ja he ovat lopen kyllästyneitä siihen.

Suen aviomies ei osallistu piloihin, sillä hänellä on erilainen huumorintaju. Luurangon nähdessään mies oli vain virnistänyt hieman ja pudistellut päätään kulkiessaan ohi.

Kirjeeseen laitetut vanhat valokuvat antoivat sen vaikutelman, että joku olisi aidosti jäänyt jumiin talon rakenteisiin kesken piilottelun. Voi vain kuvitella, millaisen reaktion luuranko aiheuttaa talon seuraavalle asukkaalle, sillä tarina ei sitä kerro.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT