KotiUutisetFeissarimokat: suklaata ja dramatiikkaa – "ai että mä vihaan ihmisiä"

Feissarimokat: suklaata ja dramatiikkaa – ”ai että mä vihaan ihmisiä”


Feissarimokat-sivustolle ladattiin pätkä koira-aiheisesta keskustelusta, joka aiheutti lopulta hyvät naurut, kun yksi keskustelijoista veti herneen nenään.

Johanna taustoitti tilannetta kertomalla keskustelusta, pääaiheena oli koiran suklaan syöminen. Suklaa ei koirille sovi, koska sen sisältämä teobromiini on koiralle myrkyllistä – etenkin silloin, kun kyseessä on tumma suklaa.

Koirastaan huolissaan oleva ryhmäläinen oli kysellyt lääkehiilen määrästä suklaan vaikutusten neutraloimiseksi. Tähän joku kommentoi, että moista ei tarvita, sillä hän syöttää koirilleen suklaata niiden kerjätessä sitä.

Keskustelusta kimpaantuneena Maria ilmoitti eroavansa ryhmästä, joka aikaansai huvittavia kommentteja ihmisiltä. Keskustelua Feissarimokat-sivustolla kommentoineet ihmiset sanoivat mielipiteensä suoraan.

– Ai että mä vihaan ihmisiä, kirjoittaa nimimerkki Tuliterä kirahvi

– Voisko ihmiset jo lopettaa ton turhasta loukkaantumisen? Mitä tapahtui sille, et selataan vaan eteenpäin,jos jonkun sanavalinta ei miellytä? Huoh, kommentoi puolestaan nimimerkki Karkea albatrossi

– Edelleen hämmentää se, että kuinka moni ihminen luulee fb-ryhmien olevan kuin lentokenttä, jossa jokaisesta lähdöstä pitää tehdä kuulutus, vastaa puolestaan Jorma.

On näkymättömiä ryhmistä poistumisia ja dramaattisia poistumisia, mutta ainakin ihmiset osaavat repiä huumoria jälkimmäisistä. Lue koko keskustelu alta.

Lähde: Feissarimokat
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT