KotiUutisetMiehellä on maailman suurin penis – "mitattu 10 000 kertaa"

Miehellä on maailman suurin penis – ”mitattu 10 000 kertaa”


Vaikka moni mies haaveilee suuremmasta peniksestä, niin asialla on myös huonoja puolia. ”Maailman suurimman peniksen” omistava mies kertoo, millaista hänen elämänsä on.

Yhdysvaltojen New Yorkissa asuva Jonah Falcon antoi haastattelun, jossa hän kertoo omasta elämästään ja miten suurikokoinen penis vaikuttaa siihen.

Mikä on pahinta, kun omistaa noin ison peniksen?

– Ennakkoluulot. Jostain syystä 13,5-tuumaisen (noin 34 cm) elimen omistaminen tekee minusta muiden silmissä huonon ja egoistisen ihmisen. Tai sitten olen aikuisviihdetähti, tyhmä tai h*ora, murehtii Falcon.

– Olen lisäksi lopen kyllästynyt siihen, että ihmiset haluavat mitata sen ollessani heidän edessään. Se on mitattu 10 000 kertaa – jo riittää! avautuu Falcon.

Falcon on oman näkemyksensä mukaan ollut epävirallisesti jo yli 20 vuotta maailman pisimmän peniksen omistaja. Mies kuvailee, että hänen siittimensä nuppi on kooltaan kuin ovenkolkutin.

Mutta toisin kuin muut miehet, Falcon kertoo pystyvänsä välttämään yhteiskunnassa vallitsevaa epävarmuutta, kun puhutaan maskuliinisuudesta tai peniksen kokoa koskevaa epävarmuutta.

– En tarvitse komeaa autoa tai asetta, käytän tyytyväisenä maskia ja niin edelleen. Eikä minun tarvitse todistella maskuliinisuuttani kenellekään. Pukeudun vaaleanpunaisiin vaatteisiin, piru vieköön! ärähtää Falcon.

Falcon kuitenkin rehentelee harrastaneensa seksiä lukuisten A-luokan julkkisten kanssa, ja kertoo, että häntä kosiskellaan jatkuvasti sosiaalisessa mediassa useiden konservatiivisten maiden ihmisten toimesta.

Falconilla on yksi käytännön vinkki, kun hän kulkee julkisilla paikoilla.

– Kivekseni ovat suhteessa samaa kokoa kuin penikseni, joten välttääkseni huomiota asettelen sen vasempaan lahkeeseeni, ja pidän lompakkoa vasemmassa taskussa, kertoo Falcon.

Hän kertoo myös yhden vinkin miehille, jotka ovat epävarmoja peniksensä koon suhteen.

– Treenattu vartalo ja valloittava persoonallisuus ovat paljon houkuttelevampia kuin valtava penis. Jos etsit sänkyseuraa, niin kukaan muu ei välitä jos sinulla on pieni penis, paitsi sinä itse.

Lähde: Indy100
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT