KotiUutisetHärdelli testasi: Pitääkö vaimon olla huolissaan jos mies menee thaihierontaan?

Härdelli testasi: Pitääkö vaimon olla huolissaan jos mies menee thaihierontaan?


Härdellin testiryhmä rantautui kolmessa eri suomalaisessa kaupungissa yhteensä kuuteen eri thaihierontalaitokseen tänä kesänä.

Päätimme tiedustaa onko hierontalaitoksista saatavissa sitä itseään, eli intiimihierontaa, jota kuvaillaan myös happy endingiksi.

Jo vuosia sitten Helsingin Sanomat ja Hymy-lehti ovat tehneet testejä, joissa on selvinnyt thaihierontakulttuurin lieveilmiöt Suomessa ja suomalaisissa hierontapaikoissa.

Thaihieronta ei tarkoita perinteisimmillään seksihierontaa, ei sinne päinkään. Kyse on arvostetusta ammatista.

Sen sijaan suomalaisissa hierontapaikoissa painopiste näyttäisi olevan seksipalvelujen tarjoamisessa. Monesti hierojat eivät edes osaa hieroa siinä merkityksessä kuin perinteinen thaihieronta tarkoittaa.

Teimme testimme kolmessa eri kaupungissa ja kolmessa eri paikassa. Emme käyneet hieronnoissa. Homma meni niin, että menimme paikalle ja kysyimme hieronnan hintaa. Yleensä se vaihteli 25 – 40 euron välillä per puoli tuntia / tunti. Lisäpalveluja sai maksusta. Kysyimme niitä ehtona hierontaan menemiselle.

Totuus oli kiistaton. Thaihieromoista sai seksiä 6/6. Eräällä nuorella hierojanaisella oli kuukautiset, ja hän sanoi sen suoraan. Hänkin tarjosi intiimihierontaa tai suuseksiä. Hinnastot olivat pääsääntöisesti seuraavankaltaisia: käsihoito lähti 50 eurolla, suuseksi 100 eurolla ja yhdyntä 150 eurolla. Tinkaamisen jälkeen kaiken sai 120 eurolla,
länsisuomalaisessa kaupungissa jopa 100 eurolla.

Jos aviomies siis sanoo menevänsä thaihierontaan, onko naisella syytä olla huolissaan?

Härdelli vastaa: eipä toki, jos teillä on vapaa suhde tai mies on uskollista sorttia. Tiedoksi vielä naisille: thaihieronnassa ollaan ainakin suomalaispaikoissa täysin alasti.





SUOSITUIMMAT