KotiUutisetOnko tässä kaikkien aikojen oudoin tapa pyytää treffeille?

Onko tässä kaikkien aikojen oudoin tapa pyytää treffeille?


Nainen oli vienyt koiransa saamaan liikuntaa, antaen sen juoksennella vapaana. Paikalle tullut mies oli kulkenut ohi, mutta pysähtyi leikkimään koiran kanssa.

Nainen huomasi miehen, mutta ei juurikaan kiinnittänyt tähän huomiota. Myöhemmin nainen sai puhelimeensa hyvin oudon viestin, joka säikäytti hänet, eikä hän tohtinut vastata siihen mitään.

Ohikulkenut mies oli ottanut koiran kaulapannasta naisen yhteystiedot ylös ja lähestynyt häntä tekstiviestillä treffit mielessään.

– Hei, sain numerosi koirasi kaulapannasta. Kiitos, kun annoit minun paijata lemmikkiäsi. Meidän pitäisi mennä treffeille, kirjoitti mies, lisäten vielä hymyilevän hymiön viestin loppuun.

Kun vastausta ei kuulunut, kirjoitti mies kaksi viestiä lisää viisi tuntia myöhemmin.

– Hei?

– Miksi sinulla edes on puhelinnumerosi koirasi kaulapannassa jos et halua ihmisten viestittelevän sinulle? Mitä v****a? Aikamoista härnäystä, kirjoitti mies turhautuneena, kun ei saanut vastausta.

Nainen jakoi viesteistä kuvankaappauksen Reddit-palveluun, jossa viestit saivat tyrmäävän vastaanoton.

Mies sai ihmisiltä lempinimen ”pelottava hyypiö”.

– Koen huvittavaksi asian, että nainen kaipaisi huomiota laittamalla numeronsa koiran kaulapantaan, kuuluu ensimmäinen kommentti.

– Äijällä ei ole mitään käsitystä, mitä varten numero on, toteaa toinen.

– Tämä jos mikä on pelottavaa, kauhistelee kolmas.

– Vitsailin tästä tyttöystäväni kanssa, sillä hänelläkin on numero koiransa kaulapannassa. En voi mitenkään uskoa, että tämän ajatusmaailman omaavia ihmisiä on olemassa, kummastelee eräs kommentoija.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT