KotiUutisetNaapuri kiukustui bikininaiselle – "kiinteistöjen arvo voi laskea"

Naapuri kiukustui bikininaiselle – ”kiinteistöjen arvo voi laskea”


Hellesäällä on mukava asettua kevyissä tamineissa ottamaan aurinkoa ja antaa lenseän kesätuulosen puhaltaa. Naapurikyttääjä ei sulattanut moista.

Taloyhtiön yhteisessä puutarhassa aurinkoa ottanut nainen sai riesakseen miehen, joka valitti naisen aurinkokylvyistä. Mies teki asiasta julkisen Reddit-palvelussa.

– Olen huomannut, että puistossa on ollut nainen ottamassa aurinkoa jo neljän päivän ajan. Hän tuo mukanaan huovan ja kirjan, loikoillen nurmikolla useita tunteja bikineissä ja shortseissa.

– Ensimmäisenä päivänä kysyin, asuuko hän viereisessä asunnossa, jolloin nainen vastasi myöntävästi. Samalla hän kertoi muuttaneensa alueelle vasta äskettäin. Myöhemmin näin hänen menevän avaimillaan sisälle, joten en usko naisen valehtelevan. Hän oli ulkona aamukymmenestä neljään, kertoo 29-vuotias mies.

Eräällä kerralla mies lähestyi naapuriaan suorapuheisemmin

– Tänään näin hänet taas kerran ja sanoin, ettei puutarhaa pitäisi käyttää tuolla tavalla. Nainen kertoi olevansa vuokralainen ja olleensa siinä uskossa, että ulkoilmatila on asukkaiden käytettävissä, mies jatkaa.

Seuraavalla kerralla mies otti naisesta valokuvan ja jakoi sen WhatsApp-ryhmään, jossa hän kritisoi muille naapureille naisen epäsosiaalista käytöstä.

Osa naapureista oli samaa mieltä, mutta toiset pitivät aihetta outona. Myöhemmin joku lisäsi naisen samaan ryhmään.

Nainen totesi, että ymmärtää kyllä jos hänen pukeutumisensa sai ihmisten olon epämukavaksi. Samalla hän kuitenkin lisäsi, ettei aio maata kotonaan 30 asteen lämpötilassa, kun nurmikolla on vapaa tila olla.

Kiukustunut naapuri halusi vielä pönkittää mielipidettään asian tiimoilta.

– Hänen oleskelunsa puolialastomana saa asuntomme tuntumaan surkeilta, näkymä on kuin yliopiston asuntolassa. Kiinteistöjen arvo voi laskea, mies avautuu.

Jutun lukeneet ihmiset kertoivat mielipiteitään Redditissä

– Otat kuvan bikiniasuisesta naisesta ja jaat sen sosiaaliseen mediaan – se on paljon antisosiaalisempaa kuin auringonotto asuinalueellasi, kommentoi eräs lukija

– Pidä huoli omista asioistasi, ellei ole olemassa sääntöä, joka kieltää asian. Kuulostat sellaiselta vouhottajalta, josta ihmiset eivät pidä. Ilmiannoit naisen antisosiaalisuudesta? Naurettavaa, latasi toinen keskustelija

– Naapurisi ei pidä meteliä, eikä riko mitään – mistä oikein valitat, ihmetteli kolmas

– Naapurillasi on toisaalta kaikki syyt valittaa vuokraisännälleen, koska yksi karmeista naapureista kiusaa häntä ottamalla valokuvia, vaikka hän ei häiritse ketään, jatkaa neljäs jutun lukenut.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT