KotiUutisetAleksi Valavuoren räävitön kuva poistettiin – julkaisi sen protestina uudestaan

Aleksi Valavuoren räävitön kuva poistettiin – julkaisi sen protestina uudestaan


Etenkin urheilupiireistä tuttu Aleksi Valavuori ei sulattanut saamaansa kohtelua, kun hänen julkaisemansa kuva sensuroitiin kuvapalvelusta.

Instagram-palvelussa on tunnetusti tiukka toleranssi liian paljastaville kuville. Palvelun mielestä Valavuoren julkaisema kuva rikkoi sääntöjä, syyksi ilmoitettiin seksuaalinen toiminta.

Protestina Valavuori julkaisi samaisen kuvan Twitteriin, jossa se on ainakin toistaiseksi näkyvillä. Jos julkaisun yrittää avata Twitterissä, niin palvelu ilmoittaa ”kyseinen sisältö saattaa olla loukkaavaa”. Kuva näkyy aluksi vain osittain, mutta sitä klikkaamalla selviää, miksi sitä pidettiin Instagramissa liian räävittömänä.

Valavuorella oli sanansa sanottavana asiaan.

– Joten kaikki isomailaiset miehet, muistakaa ettei mailan muoto saa näkyä näinä tasa-arvon aikoina. Pienimunaiset voivat jatkossakin esiintyä yksissä housuissa, lukee Valavuoren Instagram-julkaisun yhteydessä.

Katso huomiota herättänyt julkaisu alapuolelta.

Sensuurin myötä Valavuori julkaisi Instagramiin myös toisen kuvan mielipiteen kera.

– Laitoin nyt tähän uuteen kuvaan kahdet housut ja otin käteen mahdollisimman epäseksikkään pesismailan. Oikein epäseksuaalista päivää teille kaikille, hän toivottaa.

Lähteet: Instagram ja Twitter / Aleksi Valavuori

SUOSITUIMMAT