KotiUutisetPoptähti Britney Spears avautuu elämästään somessa – "syökää p*skaa"

Poptähti Britney Spears avautuu elämästään somessa – ”syökää p*skaa”


Poptähti Britney Spears sanoo kritisoijilleen suorat sanat sosiaalisen median välityksellä. Laulaja on ollut holhouksessa jo 13 vuotta.

Britney Spearsilla on ollut paljon energiaa sen jälkeen, kun hän sai omatoimisesti valita itselleen asianajajan viime viikolla. Kyseessä oli ensimmäinen itsenäinen valinta 13 vuoteen.

Erityisesti Spears on ottanut maalitaulukseen siskonsa Jamie Lynnin ja kaikki ne, jotka kritisoivat tähden kotona kuvattuja tanssivideoita.

– Hyväksykää minut tällaisena kuin olen tai syökää p*skaa, pussatkaa p*rsettäni ja astukaa legojen päälle, Spears avautuu Instagramissa.

Julkaistun tanssivideon yhteydessä on pitkä teksti.

– Te, jotka kritisoitte tanssivideoitani. En esiinny keikkalavoilla niin kauan kuin isäni päättää pukeutumisestani, tai mitä saan sanoa, tehdä tai ajatella!

– Olen ollut tuossa kierteessä jo 13 vuotta. Jaan paljon mieluummin videoita olohuoneestani sen sijaan, että olisin lavalla Vegasissa ja niin kaukana faneista, etteivät he voi edes kätellä minua. Olin jatkuvasti huumeiden vaikutuksen alaisena ottaessani kontaktia ihmisiin.

Laulajatähtönen toteaa myös kärsivänsä suuresti, kun hänen menneisyydestään pengotaan kauheita asioita esiin. Hän kuitenkin toteaa muuttuneensa niistä ajoista ja toivoo median keskittyvän hänen palautumiseensa ja nykyiseen vointiinsa.

– Holhous tuhosi unelmani, joten minulla on jäljellä vain toivo, jota on hyvin vaikea tuhota tässä maailmassa. Ja silti ihmiset yrittävät tehdä niin!

– Naiset pitävät outona, että minulla on edelleen toivoa ”satujen suhteen” – painukaa v*****n! raivoaa Spears.

Lopuksi Spears toteaa, että ihmiset ovat onnekkaita, että ylipäätään saavat nähdä julkaisuja hänen elämästään. Lisäksi hän vihjaa Instagramissa olevasta ”pepputanssivideostaan” ja huutaa kirjan lukemisen olevan hyvä vaihtoehto jos se ei miellytä.

Monet fanit ovat vaatineet Spearsin vapauttamista holhouksesta tähden julkaisujen yhteydessä. Esimerkkinä erään videon kommentti ”Vapauttakaa Britney nyt!” on kerännyt yli 31 000 tykkäystä alle viikossa. Video alapuolella.

Lähde: Ladbible
Kuva: Instagram / Britney Spears





SUOSITUIMMAT