KotiUutisetMallia ei päästetty lennolle, syynä liian paljastava asu – katso kuva

Mallia ei päästetty lennolle, syynä liian paljastava asu – katso kuva


Kehonrakennusta ja fitnessiä harrastavaa naista ei päästetty lentokoneeseen, sillä hänen asunsa oli henkilökunnan mukaan liian paljastava ja muita matkustajia häiritsevä.

26-vuotias turkkilainen Deniz Saypinar lähetti Ladbible-sivustolle videon, jossa hän purki tuntojaan jouduttuaan pois lennolta. Itkuinen nainen ei sanojaan säästellyt.

Nyt eletään vuotta 2021 ja tarvitset pukukoodin lennolle, mikäli olet nainen. Näin lukee kyltissä, joka näkyy Saypinarin ottamassa selfiessä. Kuvan asussa hän oli pyrkimässä lentokoneeseen, mutta lentohenkilökunnan mielestä hän näytti siinä ”alastomalta” ja ”muita häiritsevältä”.

– Tykkään pitää naisellisia vaatteita, jotka näyttävät naisellisuuteni, mutta en koskaan pukeudu muita häiritsevällä tavalla. Olen aikuinen ja tarpeeksi sivistynyt tietääkseni mitä voin pitää ylläni ja mitä en, toteaa Saypinar.

Saypinar on aiemmin muuttanut pois islamistisesta maasta Yhdysvaltoihin naisten huonon kohtelun vuoksi. Tämän vuoksi hän koki tapauksen tavallistakin nöyryyttävämpänä.

Saypinar on myös menestynyt omalla alallaan, sillä hän muun muassa voitti ensimmäisenä ei-amerikkalaisena naisena kansainvälisen bikini fitness -kilpailun aiemmin tänä vuonna.

Lähde: Ladbible
Ylin kuva: Instagram / Deniz Saypinar

SUOSITUIMMAT