KotiUutisetPeliyhtiö tarjoaa superkertoimia EM-finaaliin – Englannin ja Italian matsista tulossa ennennäkemättömän tasainen

Peliyhtiö tarjoaa superkertoimia EM-finaaliin – Englannin ja Italian matsista tulossa ennennäkemättömän tasainen


Vedonlyöntiä ja kasinopelejä tarjoava ComeOn tarjoaa EM-kisojen finaaliotteluun runsaasti superkertoimia muun muassa Englannin Harry Kanen maalille sekä ottelun lopputuloksesta. Itse matsin odotetaan olevan ennennäkemättömän tasainen.

Sunnuntaina päättyvät jalkapallon EM-kisat päättyvät Englannin ja Italian väliseen huippufinaaliin, joka pelataan Lontoon Wembleyn stadionilla. Englanti ei ole koskaan selvinnyt EM-kisojen finaaliin, suurin menestys maalle on ollut EM-pronssi vuonna 1968. Samaisena vuonna Italia voitti edellisen EM-mestaruutensa, joten molemmilla joukkueella on äärimmäisen kova paineet voitolle.

ComeOn on julkaissut kertoimet Englanti-Italia-otteluun ja maiden kertoimet ovat erittäin tasaiset. Englannin voiton kerroin on 2,7, Italian 2,9 ja tasapelin 3,1.

– Ottelu on todella odotettu EM-finaali, jossa voi käydä miten vain. On kohtuullisen harvinaista, että sekä koti- että vierasjoukkueen ja tasapelinkin kertoimet ovat näin lähellä toisiaan, ComeOnin brand manager Aleksi Virtanen kertoo.

ComeOn on julkaissut myös joukon erikoiskertoimia sunnuntaina kello 22 alkavaan jalkapallotrilleriin. Mikäli Italia voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin, antaa ComeOn kertoimeksi 7,00. Mikäli taas Englannin ykkösnyrkki Harry Kane tekee ensimmäisen maalin, on kerroin tällaiselle osumalle peräti 5,5. Jos Englanti voittaa ja saa ottelussa yli 4,5 kulmapotkua, on ComeOnin kerroin tällaiselle vedolle 5,5.

Iso yksittäinen kerroin on luvassa myös vedolle, jossa 1. puoliajan tulos on 1-0 Englannille ja lopputulos 1-1. Tällaisen vedon kerroin peräti 18.

– Povaamme erittäin tasaista ja vähämaalista ottelua, joten Englannin 1. puoliajan voitto ja tasapeli 1-1 on kovan kertoimen arvoinen, ComeOnin brand manager Aleksi Virtanen kertoo.

ComeOnin jalkapallokertoimiin pääsee täältä.





SUOSITUIMMAT