KotiUutisetMuistatko vielä Maisa Torpan ekat, villit tisulikuvat?

Muistatko vielä Maisa Torpan ekat, villit tisulikuvat?


Maisa Torppa on yksi Suomen kohutuimmista julkkiksista kautta aikain. Hänen uransa käynnistyi Miss Bikini -kisasta, ja pian Maisan uhkeat muodot tulivat tutuksi jo tv:n peliohjelmasta, jossa hän kikatteli biksuissaan ja juonsi Rantalentis-ohjelmaa.

Kohut ovat seuranneet toisiaan. Miehet vaihtuneet, skandaaleja tullut ja mennyt. Maisa on kadonnut julkisuudesta vain palatakseen sinne uudelleen (julkisuudesta ei muuten voi kadota päättämällä niin itse, pienenä vinkkinä.)

Yksi Maisan skandaaleista oli se, kun hän blogissaan haukkui pienitissisiä naisia. Maisan omat rinta-asiat ovat olleet myös kiitettävästi tapetilla.

Hän kertoi Maikkarille hankkineensa silikonit kaksi viikkoa sen jälkeen kun täytti 18 vuotta – vuosi oli 2009.

Jo kaksi vuotta myöhemmin MTV uutisoi, että Maisa oli ottanut rintoihinsa lisää täytettä. Vuosi oli 2011.

Maisa on myöhemmin kertonut katuneensa sitä että otti rinnat vuonna 2011. Unohtiko hän kertoa että oli jo toista kertaa pappia kyydissä, vai miten asia meni?

Hän on puhunut myös nuoruuden ”tyhmyydestä”, kun meni ottamaan rinnat.

Mutta mitä ihmettä. Vuonna 2015 Maisa hankki taas uudet silikonit. Hymy-lehti maksoi ne! Jutun voit lukea täältä. Elon laskuopilla Maisa oli tuolloin jo 24-25-vuotias. Ei siis kovin ”nuori” enää.

Ota näistä Maisan tissien lukumäärästä (ehkä niitä silti on kaksi) enää selvää, tai puheista, mutta joka tapauksessa on selvää, että tästä lähtötilanteesta kaikki alkoi. Tässä Maisa poseeraa bikinimissiytensä jälkeen yläosattomissa Hymylle. KATSO KUVAT!





SUOSITUIMMAT