KotiUutisetTämä huoltoasema Nokialla kohtasi painajaisen!

Tämä huoltoasema Nokialla kohtasi painajaisen!


Nokialla sijaitseva huoltoasema on kohdannut keskellä kaunista hellekesää painajaisen.

Huoltoasemalle on murtauduttu kesäkuun aikana peräti kolme kertaa. Tekijät ovat päässeet sisälle joka kerta ikkunan rikkomalla, ja saaliiksi on saatu tupakkatuotteita.

Ensimmäisen kerran ikkuna rikottiin 8.6.2021 klo 02.18. Tekijät olivat nuoria, mahdollisesti jopa alle 15-vuotiaita. Toisella heistä oli Chicago Bulls -lippalakki ja toisella valkoinen Fila-merkkinen collegepaita.

Toisen kerran varkaat murtautuivat 14.6.2021 klo 23.40. Kameroista nähtiin, että kaikki tekijät olivat nuoria ja joukossa saattoi olla samoja tekijöitä kuin aiemmalla kerralla. Tekijät olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin ja kahdella tekijällä oli selkäreput selässään ja lippalakit päässään.

Viimeisin varkausrikos tapahtui 29.6.2021 klo 05.00. Tällä kertaa varkaissa kävi kaksi henkilöä. Toisella tekijällä oli tummat vaatteet ja päässä tumma lierillinen kesähattu. Toisella tekijällä oli tummat, polvipituiset housut ja turkoosi collegehuppari. Tekijät saattavat olla samoja kuin 8.6.2021 ja 14.6.2021 tapahtuneissa varkausrikoksissa. Tähän varkauteen saattaa liittyä tumma Volkswagen Golf, jolla tekijöiden epäillään poistuneen rikospaikalta.

Poliisilla on hallussaan hyvälaatuista valvontatallennemateriaalia, mutta rikoksesta epäiltyjen nuoren iän vuoksi poliisi ei toistaiseksi julkaise kuvamateriaalia.

Vihjeitä rikoksen selvittämiseksi otetaan vastaan Nokian poliisiasemalla p. 0295 445 888 tai sähköpostitse [email protected].





SUOSITUIMMAT