KotiUutisetEikö näitä koijareita saa kuriin - Hämeen poliisia kiusaa taparikollisten joukko

Eikö näitä koijareita saa kuriin – Hämeen poliisia kiusaa taparikollisten joukko


Hämeen poliisi on kertonut, että sillä on kiusanaan taparikollisten joukko. Kyseiset ihmiset eivät välitä mistään mitään, vaan päivittäin tekevät samankaltaisia rikoksia.

Hollolassa reilu 30-vuotias nainen yritti näpistää eilen aamupäivällä kaupasta alkoholituotteita. Hänelle kerta oli vuoden sisään kolmastoista.

Samaan aikaan, samassa paikassa jäi toinen näpistelijä kiinni yritettyään viedä suklaapatukoita. 40-vuotias ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Vuoden sisään hän on kärynnyt 20 kertaa.

Lahdessa partio pysäytti iltayöstä auton, jolla kaahaili huumehörhö. Hänellä ei ole ajo-oikeutta. Mies on jäänyt epäillyistä rattijuopumuksista ja kortitta ajoista kiinni vuoden sisällä 13 kertaa. Miehen auto otettiin vihdoin ja viimein – kiitos siitä, poliisi – takavarikkoon rikoskierteen katkaisemiskeksi.

Hollolassa pysäytti partio ennen puolta yötä henkilöauton tarkastusta varten. Ilman korttia oltiin liikenteessä ja törkeät puhallettiin. Mies on jäänyt törkeistä rattijuopumuksista kiinni vuoden aikana neljä kertaa.

Janakkalassa partio pysäytti illalla henkilöauton, jonka kuljettajan he tunnistivat kortittomaksi. 30-vuotias autoa kuljettanut mies jäänyt vuoden sisällä kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 15 kertaa.

Noin kello 03.30 Riihimäellä auto pakeni poliisin pysäytyskäskyä. Kuljettajaksi selvisi noin 20-vuotias mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Mies jäänyt vuoden sisällä viisi kertaa kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.





SUOSITUIMMAT