KotiUutisetKatso täältä Renny Harlinin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan video Osmo’s Cosmoksen...

Katso täältä Renny Harlinin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan video Osmo’s Cosmoksen Hauskaa-biisiin


Katso ohesta Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan video Osmo’s Cosmoksen Hauskaa-biisiinjoka on elokuvan tunnusbiisi. Renny Harlinin ohjaama, kulttikomedioiden jatko-osa tulee elokuvateattereihin 28.7.2021 elleivät koronarajoitukset muuta tilannetta. Tätäkin elokuvaa tähdittävät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Videon näet yläpuolelta tai täältä

Pitkän linjan rocktykki Osmo’s Cosmos julkaisee tänään 23.6.2021 uutuslevynsä Half’N’Half. Yhtyeon yksi suomalaisen glam rockin lippulaivoja ja heitä voidaan pitää suorastaan kotimaisen glam rock -henkisen show’n edelläkävijöinä. Vauhdikkaista keikoistaan tunnettu yhtye ja Luokkakokouksen sinkkumeininki sopivatkin siis yhteen kuin nenä päähän. Osmo’s Cosmostunnetaan kovana keikkabändinä sekä omaleimaisista ja voimakkaista videocovereistaan, joilla he seikkailevat eri tyylilajien viidakossa aina discosta heviin ja slovareihin. Ja Luokkakokouksen henki? No, senhän me jo tiedämmekin. Se on sitä itseään. 

Half’N’Half-tupla-albumin ensimmäinen levy sisältää yhtyeen omia sävellyksiä, joissa voi kuulla hard rockin ja klassisen rockin lisäksi myös maanläheisiä amerikkalaisia sävyjä muun muassa hienolla mid tempo -kappaleella Pour me down sekä Roses in the wind -balladilla. Toinen levy koostuu leveällä pensselillä maalatuista ja osmotetuista covereista ja videohiteistä kuten Call MeBecause the Night, Kids in America ja Livin’ La Vida Loca. Uutuuslainanamukaanon päässyt Petri Laaksosen säveltämä euroviisuhitti Sata Salamaa, josta levyllä on mukana myös englanninkielinen versio Fire Night.

Hauskaa-single on kuultavissa myös Singa-karaokealustoilla netissä ja Singa-karaokeravintoloissa. Biisi on julkaistu alkuperäisillä taustoilla, jotta laulaja pääsee Osmo’s Cosmos -solistiksi.

Elokuvasta

Luokkakokous 3  – Sinkkuristeily vastaa kaikkiin ilmassa leijuneisiin kysymyksiin. Mitä kuuluu koko kansan suosikeille: Nipelle, Tuomakselle ja Antille? Anttia murjoo maailma taas edestä ja takaa, mutta pian on luvassa kolmikon yhteinen sinkkuristeily kaikilla herkuilla. Kun kuvaan ilmestyvät myös Antin isä, virolainen tappokone ja kiinalainen mafia, on buffet katettu. 

Elokuvan trailerin voit katsoa täältä

Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Sitä tähdittävät edellisten elokuvien tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuva perustuu tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan, kuten sarjan aiemmatkin osat. Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Renny Harlin on kautta aikojen tunnetuin suomalaisohjaaja ulkomailla. Hän on ohjannut muun muassa toimintaklassikon Die Hard 2 – Vain kuolleen ruumiini yli sekä Cliffhanger, Long Kiss Goodnight ja Ford Fairlane – Rokkidekkari -elokuvat. Lisäksi hän on toiminut tuottajana muun muassa Rambling Rose -elokuvassa, joka oli ehdolla kahteen Oscar-palkintoon. Renny Harlinin ohjaamat elokuvat ovat tuottaneet kaikkiaan yli miljardin dollarin kassatulot. 
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje