KotiUutisetSuomalaiset uskovat yhä Huuhkajiin vedonlyönnissä

Suomalaiset uskovat yhä Huuhkajiin vedonlyönnissä


Tänä iltana ratkeaa, selviytyykö Suomen miesten jalkapallomaajoukkue heti ensimmäisellä yrityksellään jatkopeleihin EM-kisoissa. Vastassa on maailmanrankingin paras maa Belgia, joten todennäköisyydet ovat Huuhkajia vastaan – joskin tasapelipistekin hyvin todennäköisesti riittäisi Suomelle jatkopaikkaan.  

Suomalaiset NordicBetin asiakkaat löivät kiivaasti vetoa Suomen puolesta niin Tanskaa kuin Venäjääkin vastaan, ja Suomessa uskoa riittää yhä. 

– Suomalaiset ovat jälleen lyöneet enemmän vetoa Suomen kuin Belgian voiton puolesta, kertoo analyytikko Mattias Wennerkvist. 

Suomen kerroin NordicBetillä oli puoliltapäivin 10.50 ja Belgian 1.34. Tasapelistä on tarjolla kerroin 5.10. Huuhkajat pelaa siis tänään todennäköisyyksiä vastaan, mutta teoriassa kaikki on yhä mahdollista: Venäjä–Tanska-ottelun tuloksesta riippuen Suomi voi sijoittua lohkossaan aivan mille sijalle tahansa. 

– Kaksi suomalaista vedonlyöjää uskoi Suomen lohkovoittoon jo hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua. Tuolloin kerroin Suomen lohkovoitolle oli 23, Wennerkvist paljastaa. 

Suomi–Belgia ja Venäjä–Tanska pelataan tänään klo 22.

Kaikki vedonlyöntikohteet osoitteessa NordicBet.

Kuva: Wikimedia Commons





SUOSITUIMMAT