KotiUutisetPeliyhtiö Nopeampi tarjoaa uusille asiakkaille jättikertoimen 30, jos Pohjanpalo potkaisee maalia kohti

Peliyhtiö Nopeampi tarjoaa uusille asiakkaille jättikertoimen 30, jos Pohjanpalo potkaisee maalia kohti


Vedonlyöntiä ja kasinopelejä tarjoava Nopeampi.com tarjoaa jättikertoimen 30 niille, jotka veikkaavat Pohjanpalon vetävän maalia kohti tämäniltaisessa Suomi-Belgia-EM-kisaottelussa.

Suomen kannalta jalkapallon EM-kisojen jännittävin ottelu pelataan maanantaina kello 22.00 Suomen lohkoa johtavaa Belgiaa vastaan. Ottelun lopputuloksella on paljon merkitystä sen kanssa, jatkaako Suomi pelejään EM-kisoissa vai koittaako Huuhkajille kotimatka.

Pelisivusto Nopeampi.com luottaa Suomen avausmaalin Tanska-ottelussa tehneen Joel Pohjanpalon vahvaan vireeseen. Pohjanpalo iski myös Suomi-Venäjä-ottelussa maalin, mutta miehen tulkittiin olleen niukassa paitsiossa. Nopeampi tarjoaakin Joel Pohjanpalon maalin suuntaan osuvasta iskusta uusille asiakkailleen peräti kertoimen 30.

– Halusimme antaa uusille vedonlyöntiasiakkaillemme mahdollisuuden osallistua todelliseen EM-kisahumuun. Joel Pohjanpalo on ollut ratkaisijan roolissa vastustajan maalilla useaan otteeseen, joten on varsin todennäköistä, että miehen jalka tai pää päätyy tekemään iskun myös Belgia-ottelussa, ComeOn Groupin brand manager Aleksi Virtanen ennustaa.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille Nopeampi.com-sivustolla. Joel Pohjanpalon maaliin suuntautuvasta vedosta maksetaan voitto 30-kertaisena ja maksimipanos vedolle voi olla korkeintaan yhden euron suuruinen.

– Nopeampi on yksi Suomen johtavista pelipaikoista, jossa voi pelata ilman rekisteröitymistä. Pelaaja rekisteröityy ja tekee talletuksen sivustolle pankkitunnuksillaan ja voitot voi kotiuttaa pankkitilille jopa minuutissa. Tarjoamme Nopeampi.com-sivustolla myös vedonlyöntiä ja mikäpä olisi otollisempi aika juhlistaa vedonlyöntiä kuin käynnissä olevat huimat EM-kisat, Aleksi Virtanen kertoo.

Nopeampi.comin tarjouksen uusille asiakkaille löydät täältä.





SUOSITUIMMAT