KotiUutisetPeliyhtiö ComeOn pitää Suomen tasapeliä Belgiaa vastaan mahdollisena – Suomen nollavoitolle jättikerroin

Peliyhtiö ComeOn pitää Suomen tasapeliä Belgiaa vastaan mahdollisena – Suomen nollavoitolle jättikerroin


Vedonlyöntiä ja kasinopelejä tarjoava ComeOn uskoo Suomen tasapelin mahdollisuuksiin alkulohkon viimeisessä ottelussa Belgiaa vastaan. Suomen nollavoitolle on sen sijaan tarjolla jättikerroin 16.

Suomen kannalta jalkapallon EM-kisojen jännittävin ottelu pelataan maanantaina kello 22.00 Suomen lohkoa johtavaa Belgiaa vastaan. Ottelun lopputulos sanelee hyvin pitkälti sen, onko Suomi jatkossa vai ei. Peliyhtiö ComeOn antaa kovan kertoimen Suomen voitolle nollapelillä. Nollavoitolle Belgiaa vastaan Suomen kerroin on peräti 16.

Suomen maajoukkue Huuhkajat aloitti EM-kisaurakkansa yhdessä maailmanhistorian dramaattisimmissa ottelussa Tanskaa vastaan viime viikon lauantaina. Pelissä nähtiin todella karmeita hetkiä, kun Tanskan Christian Eriksen loukkaantui vakavasti ja pitkään oli epävarmaa, jatkuuko peli lainkaan. Suomi nousi kuitenkin sensaatiomaisen voittoon, joka paransi Suomen näkökulmia myös vedonlyöjien silmissä.

– Suomi oli selvä altavastaaja Tanska-ottelussa ja Suomen kerroin kohosikin kympin pintaan ennen avausottelua. Seuraavassa ottelussa Venäjää vastaan Suomen kerroin olikin jo huomattavasti pienempi. Uskallamme Suomen näyttöjen pohjalta ennustaa Belgia-ottelusta odotettua tasaisempaa ottelua, ComeOn Groupin brand manager Aleksi Virtanen povaa.

Vaikka Belgia on yksi EM-kisojen voittajasuosikeista, Suomen vahvat esitykset sekä avausottelussa että ottelussa Venäjää ovat laskeneet Suomen kertoimia. ComeOnin kerroin ensimmäisen puoliajan 0-0-tulokselle kerroin on vain 3,5. Myöskin Suomen kerroin jomman kumman puoliajan voitolle on varsin maltillinen 5,5.

Todellinen vedonlyöjän herkkupala on kuitenkin vedon iskeminen Suomen voitolle Belgiasta nollapelillä, joka antaa vedonlyöjälle peräti kertoimen 16. Suomen kerroin yksinkertaiselle voitolle on 13.

– Belgia on yksi kisojen ennakkosuosikeista ja kyseessä on todella vahva suorittaja. Vaikka uskomme Huuhkajiin ja tasaväkiseen matsiin on vahva, Belgian voitto on silti todennäköisempää. Tasapelin mahdollisuus on myös mahdollinen ja sille annammekin kertoimen 6,00, Aleksi Virtanen kertoo.

ComeOnin jalkapallokertoimiin pääsee täältä.





SUOSITUIMMAT