KotiUutisetPadel Company avaa ensimmäisen padelkeskuksen Viru Keskuksessa Tallinassa

Padel Company avaa ensimmäisen padelkeskuksen Viru Keskuksessa Tallinassa


Alunperin Meksikosta lähtöisin olevaa padelia pidetään yhtenä maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista ja se on Skandinavian nopeimmin kasvava mailapeli. Kenttien ja harrastajien määrä on räjähtänyt Ruotsissa ja Suomessa viime vuosina.

Padel on sekoitus tennistä ja squashia, sitä pelataan 10m x 20m kentällä jota ympäröi lasiseinät ja metalikehikko. Yleensä padelia pelataan nelinpelinä ja se on fyysisesti kevyempää harrastajalle kuin tennis ja helpompi aloittaa mutta vähintään yhtä haastavaa pelata korkealla tasolla. Kenttää ympäröivien lasien ja verkon ansiosta pallo menee harvoin ulos pelialueelta, mikä pidentää palloralleja ja helpottaa lajin opettelua.

Padel on huippusuosittua myös urheilijoiden keskuudessa ja kuuluisat starat kuten Zlatan Ibrahimovic ja Ville Leino ovat aloittaneet omat padel-businekset Ruotsissa ja Suomessa.

“Näemme potentiaalin uudessa kasvavassa urheilulajissa Tallinnassa ja Virossa ja haluamme tuoda palvelumme kaikkien saataville. Uskomme, että padel ottaa paikkansa virolaisten harrastuksena nopeasti kuten se on tehnyt naapurimaissakin. Meillä on huippu sijainti Viru Keskuksessa ja hyvät yhteistyökumppanit, joiden avulla teemme parhaamme tuoda padel virolaisten tietoisuuteen. Näemme padelin hyvänä lisätarjontana kansainvälisille turisteille Tallinnan palveluissa ja tuottaa myös virolaisille lisää liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia rennosti ja hyvässä seurassa. Kiireisille business-ihmisille padel sopii myös hyvin, koska se vie vain noin 1/4 aikaa verattuna esim golfkierrokseen, joten padel sopii käytännössä kaikille”. Mikko Luukkaa Padel Company Oü ltd.:n toimitusjohtaja.

Viron padelliitto on perustettu vuonna 2017 ja Tallinnassa on 2 sisäkeskusta ennen kuin Padel Company avaa ensimmäisen oman keskuksensa.

Padel Company on perustettu vuonna 2021 ja ensimmäinen padelkeskus on avattu aivan Tallinnan ytimessä Viru Keskuksen katolla, joten paikallisten ja vierailijoiden on helppo löytää perille omilla kulkuneuvoilla tai julkisia liikennevälineitä käyttäen.

Piret Ploom, HR päällikkö Coingaming Group; “Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää, joten kun Padel Company esitteli meille yhteistyömahdollisuuksia, oli helppo päättää alkavasta yhteistyöstä eikä tarvinnut miettiä sitä kahdesti. Näemme hyvät mahdollisuudet koota oma väki yhteen raikkaaseen ilmaan ja viettää laatuaikaa yhdessä aktiivisesti sportaten”.

Padel Company Viru Keskus avasi 1.6.2021 kaksi kenttää, lounge-alueen ravintolapalveluineen sekä varustevuokraamon.

“On hienoa, että meidän uudet partnerit buustaavat padelia Viron markkinoille ja vielä uniikissa paikassa, Viru Keskuksen kattoterassilla! Sportlandin missio on tehdä ihmisten elämästä kiinnostavampaa ja lisätä tunnetta ja tämä yhteistyö on täydellinen mahdollisuus toteuttaa missiotamme.” Keidi Kitt, Sportland Eesti markkinointipäällikkö.

Padel Company:n visio on avata nopeasti uusia padelkeskuksia Virossa ja muissa Baltian maissa ja laajentua myös itään. Seuraava padelkeskus avataan loppuvuodesta 2021 Tallinnassa.

Artikkelikuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT