KotiUutisetTuntematon mies koetti houkutella lapset autoonsa – "onneksi he pakenivat"

Tuntematon mies koetti houkutella lapset autoonsa – ”onneksi he pakenivat”


Tuntemattomana esiintynyt äiti kertoi poikaansa ja tämän ystävää kohdanneesta kauhunhetkestä, kun vanhempi mies yritti houkutella heidät autoonsa. Tilanteesta selvittiin säikähdyksellä, mutta äiti halusi varoittaa muita kuulemastaan.

– Poikaani ja hänen ystäväänsä yritettiin houkutella valkoiseen autoon tarjoamalla makeisia. Onneksi he pakenivat, sillä pojat ymmärsivät tilanteen vakavuuden ja kertoivat siitä minulle. Ajattelin, että olisi hyvä puhua sosiaalisessa mediassa tuntemattomista ihmisistä, sillä olen hyvin surullinen, että tällaisia hyypiöitä on olemassa, kirjoittaa äiti.

Kaiken huippuna teko oli tapahtunut keskellä päivää noin puoli neljän aikaan, ja lisäksi äidin pojan kotipihan vieressä.

– Toivon, että hän on poistunut alueelta, hermoilee äiti kokemaansa.

Paikallinen poliisi tiedotti myöhemmin, että kyseessä ei ollut ainoa alueella tapahtunut lähestymisyritys lapsia kohtaan saman päivän aikana.

Eräs perhe kertoi, että heidän tyttärensä oli ollut puistossa kävelemässä ystävänsä kanssa, kun heitä lähestyi tuntematon mies valkoisessa autossaan. Mies oli sepittänyt 11-vuotiaalle tytölle tarinan tämän veljistä. He olivat mukamas joutuneet onnettomuuteen, ja miestä oli neuvottu hänen vanhempiensa toimesta tulla hakemaan hänet.

– Kerrotko, mikä on tunnussana, oli tyttö todennut, sillä tämä oli hänen vanhempiensa neuvo jos mies olisi oikealla asialla.

Tämä sai miehen ajamaan matkoihinsa.

– Se oli erittäin fiksua toimintaa vanhemmilta, että he olivat miettineet tunnussanan, kommentoi poliisi kuulemaansa myöhemmin. He myös rohkaisivat isiä ja äitejä miettimään vastaavia toimia omien lastensa kohdalla.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT