KotiUutisetPikaruokalan työntekijä jätti törkeän viestin kuittiin – "olin järkyttynyt"

Pikaruokalan työntekijä jätti törkeän viestin kuittiin – ”olin järkyttynyt”


Pikaruokalan työntekijä päätti kirjoittaa kuittiin törkeän viestin, joka johti hänen potkuihinsa. Loukatut asiakkaat päättivät jakaa tarinan sosiaaliseen mediaan.

Arby’s-nimisessä ruokapaikassa asioineista miehistä toinen, Craig Gray, julkaisi kuvan kuitista, johon oli kirjoitettu ”fag”. Ilmaisu viittaa loukkaavalla tavalla homoseksuaalisuuteen.

– Tämä tapahtui Arbysissa. Onnellista pride-päivää, vai? kirjoitti Gray julkaisunsa saatetekstissä.

Asiointi tapahtui 6. kesäkuuta päivällä puoli kahden aikaan. Grayta ja hänen seuralaistaan, John Burnsia oli palvellut ”manageri”, kuten kuitissa luki.

– Loukkaus yllätti tavallistakin pahemmin, sillä hän palveli meitä todella ystävällisesti. Olin järkyttynyt, toteaa Burns.

Miehet ottivat yhteyttä Arby’s-ravintolaan sen Facebook-sivulla, jossa Gray ja Burns todistivat työntekijän saaneen potkut vain minuutteja ilmoituksen jälkeen. Heille myös hyvitettiin syömänsä aterian hinta.

– Tämä nuori mies on oppinut käytösmallinsa jostakin. Tiedätte, että maailmassa on ihmisiä, jotka eivät hyväksy tämäntyyppisiä ihmisiä ja se on väärin, ravintolan viestintävastaava kommentoi.

– Tällainen käytös ei ole hyväksyttävää ja se ei edusta Arby’s-ravintolan brändiä, ravintolan antamassa tiedotteessa lisättiin.

Lähde: Indy100
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT