KotiUutisetKesän kuuman hittibiisin takaa löytyy 90´S FIN Cover Boyz & Girlz!

Kesän kuuman hittibiisin takaa löytyy 90´S FIN Cover Boyz & Girlz!


Bändin uusi versio legendaarisesta ”Satasen laina” -biisistä löytyy parhaillaan usean Spotifyn ison soittolistan kärkikymmeniköstä. Vajaan kuukauden aikana kuuntelijoita on kertynyt yli 110 000 ja striimejä yli reippaasti yli 200 000, ja vauhti vain kiihtyy. Projektin taustalta löytyy joukko musa-alan 90’s konkareita erilaisista rooleista. Nelihenkisessä esiintyvässä kokoonpanossa ovat mukana: JP StyrmanMiraTuomas ”Gary” Keskinen ja Tiina ”Tintti”. Kaikilta löytyy taustaa ja keikkakokemusta erilaisista kokoonpanoista kultaiselta 90-luvulta.

Bändin soundimaailmaa loihtii uuden polven tekijä Jouni Hillberg. Tarkoituksena on tuoda 90-luvun menestysbiisit tähän päivää dynaamisilla soundeilla ja tunnelmilla. Erityisesti nuoremmille kuulijoille osa julkaisuista on täysin uusia tuttavuuksia.

Tallennejulkaisuja ennen ”Satasen laina” -biisiä on ehditty tekemään jo muutamia, ja ne ovat striimanneet jo lähes 2 miljoonaa kertaa. ”Vie mut minne vaan” hipoo jo miljoonan kuuntelun rajaa.

90’s FIN Cover Boyz & Girlz! teki sopimuksen noin 3 vuotta sitten BrandLoud Entertainment -musiikkiyhtiön kanssa. 

Bändi ja sen taustajoukot painottavat, että projekti on kunnianosoitus kaikille 90-luvun artisteille, jotka nostivat erityisesti kotimaisen dance-musiikin tekemisen kokonaan uudelle tasolle.

Kun rajoitukset alkavat hiljalleen helpottamaan tullaan 90’s FIN Cover Boyz & Girlz! näkemään myös livekeikoilla. Odotettavissa on yleisölle ilotulitusmainen hittiputki, joka nostattaa varmasti tunnelman ja bileet kattoon

Bändi löytyy sosiaalisen median kanavista:

TikTok: 90sfincoverboyz8girlz / Instagram: 90sfincover / Facebook: 90s FIN Cover Boyz & Girlz

Ajankohtainen ”Satasen laina” -hitti on nyt kuunneltavissa eri musiikkipalveluissa täällä!





SUOSITUIMMAT