KotiUutisetPoliisi tutkii: Outo mies tunkeutui lentokentän suljetulle alueelle ja meni lentokoneeseen

Poliisi tutkii: Outo mies tunkeutui lentokentän suljetulle alueelle ja meni lentokoneeseen
Poliisi otti tänään tiistaina aamupäivästä kiinni henkilön, joka tunkeutui Helsinki-Vantaan lentoaseman suljetulle alueelle.

Kello 10.25 aikaan poliisi sai ilmoituksen miehestä, jonka oli nähty tunkeutuvan lentoasemaa kiertävän aidan läpi. Epäilty oli mennyt sisään parkkeerattuna olleeseen lentokoneeseen, jossa hän vietti havaintojen mukaan aikaa muutamia minuutteja. 

Poliisi tavoitti miehen kävelemästä asematasolla eli plattalla. Kyseessä on alue, jossa lentokoneita pysäköidään, lastataan, tankataan ja niiden kyytiin noustaan, ja jonne on ulkopuolisilta pääsy kielletty.

Tähän mennessä on selvinnyt, että mies tunkeutui aidan läpi anastetulla henkilöautolla. Hän oli tapahtuma-aikaan huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Miehen hallusta ei löydetty vaarallisia esineitä. 

Poliisi on tarkastanut lentokoneen, jossa epäilty kävi. Tarkastuksessa ei havaittu, että koneeseen olisi esimerkiksi viety mitään ylimääräistä. Myös epäillyn anastama auto on tarkastettu, eikä sieltäkään löytynyt mitään poikkeavaa. Poliisilla ei ole mitään viitteitä mahdollisesta terroriteon suunnittelusta.

Epäilty on pidätettynä. Tutkinta jatkuu kuulusteluilla. 

Poliisin on tarkoitus selvittää, missä kaikkialla epäilty on liikkunut ja onko tunkeutumiseen ollut jokin erityinen syy.
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje