KotiUutisetOletko EM-futistietäjä? Peliyhtiön ilmaiskisassa paras veikkaaja voittaa 100 000 euroa!

Oletko EM-futistietäjä? Peliyhtiön ilmaiskisassa paras veikkaaja voittaa 100 000 euroa!


Vedonlyöntiä ja kasinopelejä tarjoava ComeOn on käynnistänyt ilmaisen EM-kisaveikkauksen, jossa paras veikkaaja palkitaan 100 000 euron käteispalkinnolla.

Jalkapallon EM-kisat starttaavat 12. kesäkuuta ja Suomen kannalta tilanne on historiallinen, sillä Huuhkajat kisaavat nyt ensimmäistä kertaa EM-kisoissa. ComeOn tukee UEFA Euro 2020 -turnausta ilmaisella kilpailulla, jossa paras jalkapallotietäjä voittaa peräti 100 000 euron palkinnon.

Kisassa veikataan kaikkien 20 alkusarjan otteluiden joukosta sitä, tekevätkö molemmat joukkueet maalin kaikissa otteluissa. Osallistuminen on yksinkertaista, sillä 20:n ottelun joukosta pelaaja valitsee kyllä ja ei -vaihtoehdoilla mielestään todennäköisimmän lopputuloksen siitä, tekevätkö molemmat joukkueet ottelussa maalin.

– Kevät ja kesä 2021 on varsinaista urheilun kulta-aikaa, sillä parin kuukauden sisään kisataan sekä jääkiekon MM-kisat, jalkapallon EM-kisat sekä olympialaiset. Näistä kolmesta varmasti EM-kisat ovat se odotetuin tapahtuma, koska Suomi ei koskaan selvittänyt tietään EM-lopputurnaukseen jalkapallossa, kertoo ComeOn Groupin brand manager Aleksi Virtanen.

Kampanja on käynnissä EM-kisojen aattoiltaan 11.6. kello 22.00 asti. Mikäli pelaaja onnistuu saamaan kaikki veikkauksensa oikein, hän voittaa 100 000 euroa. Jos voittajia on useampia, potti jaetaan. Palkinto jaetaan myös siinä tapauksessa, että kukaan ei ole onnistunut saamaan oikeaa riviä kasaan. Tällöin potissa on 10 000 euroa, joka jaetaan kaikkien oikein veikanneiden kesken.

Kilpailuun ei ole osallistumismaksua, mutta pelaajan on osallistuakseen kirjauduttava ComeOn-tililleen tai luotava kokonaan uusi tunnus. 

Kilpailuun pääsee täältä.





SUOSITUIMMAT