KotiUutisetToimittajan älytön moka – sekoitti koronaan menehtyneen 400 vuotta sitten eläneeseen ihmiseen

Toimittajan älytön moka – sekoitti koronaan menehtyneen 400 vuotta sitten eläneeseen ihmiseen


Vaikka nimi on hyvinkin kuuluisa, niin voi vain ihmetellä, mitä toimittajan päässä liikkui hänen luetellessaan edesmenneen kirjailijan aikaansaannoksia sosiaalisessa mediassa.

Maailmassa ensimmäisenä miehenä Pfitzerin koronarokotteen saanut mies sattui olemaan nimeltään Willian Shakespeare, täysnimikaima kuuluisalle kirjailijalle. Entisaikojen suuruus menehtyi vuonna 1616. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa kuului muun muassa Romeo ja Julia.

5 euron ilmaisveto kaikille asiakkaille, myös vanhoille asiakkaille NordicBetillä. Lue lisää ja osallistu, voimassa MM-kisojen ajan

– Tietäen tämän miehen suuruuden, seuraava uutinen on järkyttänyt meitä kaikkia, kertoi argentiinalaistoimittaja Noelio Novillo lähetyksessä ja lisäsi miehen olevan ”mestari minulle”. Katkelma lähetyksestä julkaistiin Twitterissä, jonka voi katsoa alapuolelta.

Vastauksissa luonnollisesti irvailtiin toimittajalle. Eräs totesi tämän olleen yli 400 vuotta myöhässä, kun taas toinen oletti toimittajan luulleen briteissä elänyttä William Shakespearea yli 400-vuotiaaksi.

Lisäksi näyttelijä Anne Hathawaylle kerrottiin osanottoja, hänellä kun sattuu olemaan täsmälleen sama nimi kuin 1600-luvulla eläneen William Shakespearen vaimolla.

Lähde: The Guardian
Kuvituskuva: Unsplash

Tästä ei hauskuus parane!

  • Avaa pelitili Casumo-sivustolle
  • Talleta vähintään 10 euroa ja saat huippubonuksen itsellesi!

    TARTU TARJOUKSEEN




SUOSITUIMMAT