KotiUutisetSoivatko potkukellot FC Hongan Vesa Vasaralle?

Soivatko potkukellot FC Hongan Vesa Vasaralle?
Veikkausliigan alkukauden suurin negatiivinen yllättäjä on ollut FC Honka. Sarjan kärkipäähän povatut espoolaiset ovat hävinneet viidestä pelistään peräti neljä, ja ainoan voittonsa se on saavuttanut nousija-KTP:stä. 

Honka haastaa kotonaan lauantaina henkisesti tärkeässä ottelussa SJK:n, joka on niin ikään aloittanut kautensa vaisusti. Viime vuosikymmenellä SJK vaihtoi päävalmentajaa erittäin tiheään tahtiin, ja nyt tuo ajatus saattaa jälleen tulla Pohjanmaalla mieleen, jos suoritustaso ei käänny kohti parempaa suuntaa. 

Lätkän MM-kisat käynnissä nyt! Tsekkaa livestream jokaiseen matsiin täältä!

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet arvioikin, että Honka on ensimmäinen seura, joka turvautuu tällä kaudella päävalmentajan vaihdokseen saadakseen kurssinsa käännettyä. Toiseksi todennäköisin vaihtoehto on sekin luonnollinen, nollakerholainen nousija AC Oulu, mutta oululaisten osalta odotuksetkin olivat huomattavasti Honkaa matalammalla. 

Kertoimet: Seuraavana päävalmentajaa vaihtava joukkue?

FC Honka 2.75
AC Oulu 3.00
SJK 5.00
KTP 8.00
FC Lahti 12.00
IFK Mariehamn 14.00
KuPS 15.00
HIFK 17.00
FC Haka 20.00
Ilves 25.00
HJK 35.00
FC Inter 35.00

Veikkausliigakohteet: NordicBet

Kuvassa Vesa Vasara, kuva: Wikimedia Commons
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje