KotiUutisetMiehen vuosia kestänyt harrastus hämmästyttää – "elämäni on kuin pitkä vuoristorata"

Miehen vuosia kestänyt harrastus hämmästyttää – ”elämäni on kuin pitkä vuoristorata”


Sosiaalisessa mediassa on Internetin aikakaudella nähty jos jonkinmoisia tempauksia, mutta tämä on kummallisimmasta päästä.

Oletko joskus harrastanut esimerkiksi geokätköilyä tai autojen rekisterikilpien numeroiden keräämistä 1:stä 999:ään? Ne kuulostavat vielä normaaleilta, mutta entäpä jos harrastuksena on auton parkkeeraaminen joka kerta eri kohtaan?

Gareth Wild otti vuosia sitten haasteekseen parkkeerata autonsa paikallisen supermarketin kaikkiin parkkiruutuihin. Wild käytti jopa satelliittiseurantaa tavoitteensa saavuttamiseksi.

– Käytyäni täällä jo vuosien ajan rupesin miettimään, moneenko eri ruutuun olen autoni kaikkina aikoina pysäköinyt. Sitten mietin kuinka kauan kestäisi pysäköidä niihin kaikkiin. Elämäni on kuin pitkä vuoristorata, kirjoittaa Wild Twitterissä.

Alla kuva parkkipaikasta, josta Wild otti ilmakuvan.

Wild ei kuitenkaan tietoisesti käynyt pysäköimässä parkkialueella, vaan hän yritti löytää ennenkokemattoman ruudun jokaisella asiointikerrallaan, joita kertyi noin 60 kappaletta vuodessa.

– Sen sijaan, että olisin tallustellut ympäri parkkialuetta ja näyttänyt kahjolta, niin käytin apunani yläpuolista kuvausta tunnistaakseni kaikki paikat.

– En laskenut invalidipaikkoja tai autolleni liian ahtaita ruutuja mukaan, mutta minulla on perhe, joten perheille tarkoitetut parkkipaikat ja tavalliset parkkipaikat kuuluvat valloitettaviin ruutuihin, Wild toteaa.

Tempaukseen kului aikaa kuusi vuotta, mutta lopulta mies onnistui tavoitteessaan, jonka saavuttamista korona-aika on hidastuttanut entisestään.

– Oliko tässä jokin pointti taustalla, oli mieheltä kysytty Ladbible-sivustolla.

– Ensin ajattelin, että mitä hittoa oikein teen? Loppujen lopuksi ajattelin, että halusin vain tehdä arkipäiväisestä asiasta viihdyttävämpää. Se on kuin p*ska Panini-tarrojen kokoelma, tuumaa Gareth.

Lopuksi mies kertoo, että hän kokee sekä tyytyväisyyttä että tyhjää oloa samanaikaisesti, saatuaan valtavan urakkansa valmiiksi.

Gareth on osoittanut todellista ”auto-omistautumista”, todettiin Sainsbury-marketin asiakaspalvelussa, kun he kuulivat hänen erikoisesta saavutuksestaan.

Lähde: Ladbible
Kuvituskuva: Pixabay

Tästä ei hauskuus parane!

  • Avaa pelitili Casumo-sivustolle
  • Talleta vähintään 10 euroa ja saat huippubonuksen itsellesi!

    TARTU TARJOUKSEEN




SUOSITUIMMAT