KotiUutisetHän on vedonlyöjien ylivoimainen Big Brother -voittajasuosikki!

Hän on vedonlyöjien ylivoimainen Big Brother -voittajasuosikki!
Suomen toinen julkkis-Big Brother on parhaillaan käynnissä ja povailut kisan voitosta alkoivat heti alkumetreiltä. Kisasta on tippunut pois useita julkisuuden henkilöitä, esimerkiksi ex-poliitikko Rosa Meriläinen sekä Aikakoneesta tuttu laulaja Sani.

Anonyymissa somepalvelussa suoritetun äänestyksen mukaan Jodel-kansan ylivoimainen suosikki kisan voittoon on entinen Salatut elämät -sarjan näyttelijä Markku Pulli. Nykyisin muun muassa bodausta aktiivisesti harrastava vegaani-Markku on herättänyt ihastusta esimerkiksi rauhallisella tyylillään ja aktiivisella puuhastelullaan keittiössä.

Myös vedonlyöntiyhtiö Betsson on samaa mieltä Jodelin kanssa. Betssonin mukaan Markku voittaa Big Brotherin ja miehen kerroin voitolla on 2,75. Seuraavaksi suosituin on entinen Onnenpyörä-juontaja Janne Porkka kertoimella 3,25.

Seuraavat viikot näyttävät, pitävätkö Jodelin ja vedonlyöntiyhtiön ennustukset paikkansa. Voittaja selviää kahden viikon päästä.

Kiinnostaako vedonlyönti? Nappaa 100% vedonlyöntibonus 200 euroon asti Betssonilta

Artikkelikuva: Jukka Alasaari
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje