KotiUutisetPelicans järjesti suomalaispelaajalle iloisen yllätyksen – myös NHL:ssä hämmästeltiin erikoista tilannetta

Pelicans järjesti suomalaispelaajalle iloisen yllätyksen – myös NHL:ssä hämmästeltiin erikoista tilannetta


Väkiluvultaan pienestä Suomesta on viime vuosina ponnahtanut NHL-supertähteyteen lukuisia ns. uuden sukupolven taitureita, kuten Aleksander Barkov, Sebastian Aho, Mikko Rantanen, Miro Heiskanen ja Patrik Laine. Suomalaista maailmanluokan huippuosaamista näyttää löytyvän myös toisenlaisen pelaamisen saralta.

Suomalaisen vedonlyöjän pelinlukutaito osoittautui erittäin tuottoisaksi Liigan puolivälierien ensimmäisellä kierroksella, kun hän löi vetoa kahden ottelun lopputuloksista. Ensimmäisessä matsissa ottelusarjansa ennakkosuosikki TPS jäi yllättäen altavastaaja Pelicansin jalkoihin lukemin 3-5. Toisessa pelissä Lukon ja Ilveksen ensimmäinen kohtaaminen puolestaan päättyi odotetusti Lukon voittoon (5-3). Suomalaispelaaja oli veikannut Mr Greenillä molemmat tulokset oikein ja nappasi viiden euron vedolla huikean 12 505 euron voiton. Tässä kuva voittoisasta pelikupongista.

Myös NHL-peleistä saatiin Suomeen tuhti voittopotti kahden ottelun tulosvedosta. Ensimmäisessä pelissä Toronto Maple Leafs oli ylivoimainen ennakkosuosikki Vancouver Canucksia vastaan, mutta hävisi ottelun lopulta 2-3. Varsinainen peliaika kuitenkin päättyi tasatulokseen (2-2), jota suomalainen vedonlyöjä oli veikannut. Pelaajan toinen veto samassa kupongissa oli jopa yllättävämpi, sillä hän ennusti Philadelphia Flyersin ja New York Islandersin välisen ottelun maalitilanteeksi varsinaisen peliajan jälkeen 0-0. Tämä olisi ollut varsin hämmästyttävää yleensä varsin suurimaalisessa NHL:ssä, mutta niin kuitenkin tapahtui. NYI voitti ottelun lopulta jatkoajalla 1-0. Pelaaja kuittasi erikoisesta 10 euron vedostaan 6 438 euron voiton. Alla kuva voittokupongista.

Jääkiekon pelikohteet: Mr Green





SUOSITUIMMAT