KotiUutisetNyrkkeilyä vai alusvaatemallin näyteikkuna – urheilijan seksikäs asuvalinta herättää hämmennystä

Nyrkkeilyä vai alusvaatemallin näyteikkuna – urheilijan seksikäs asuvalinta herättää hämmennystä


Nyrkkeilyn MM-titteliottelussa nähtiin punnitusvaiheessa hämmentävä tilanne, kun veteraani-ikäinen vastustaja saapui paikalle huomiota herättävässä asussa.

Ebanie Bridges, 34, tunnetaan nyrkkeilymaailmassa nimellä Blondi Pommittaja. Naisella on tapana markkinoida otteluitaan käyttämällä seksikkäitä alusvaatteita punnituksessa. Bridgesin vastustaja ei katsonut moista hyvällä.

– Tämä on MM-titteliottelu. Osoita nyt edes hieman kunnioitusta lajia kohtaan, kommentoi Shannon Courtenay vastustajansa vaatetusta.

Alusvaatteiden lisäksi Bridges sattuu vielä olemaan huomattavan kurvikas urheilijaksi, joten vähissä vaatteissa esiintyminen herättää tavallista enemmän huomiota.

Bridgesillä on oma mielipiteensä asiaan liittyen.

– Ollaanpa nyt realistisia. Jos pukeutuisin samoin kuin kaikki muutkin, ketään ei kiinnostaisi. Olisin vain nyrkkeilijä muiden joukossa, toteaa Bridges.

– Yritän tuoda lajille lisää katsojia. Minua voi kritisoida vapaasti, mutta jos olisin ihan tavallisen näköinen, tätä ottelua ei järjestettäisi. Ihmiset haluavat nähdä, osaako tämä seksikkäisiin alusvaatteisiin pukeutunut tyttö oikeasti nyrkkeillä, vai onko hän vain näyttävä malli. Tämä on kuitenkin fakta: minä ja Shannon osaamme nyrkkeillä todella hyvin, jatkaa Bridges.

Huumorintajuakin Bridgesiltä löytyy, sillä hän oli tarjonnut Courtenaylle isänsä vanhoja kalsareita tullessaan punnitukseen.

– Kiitos ei, minulla on omat, oli Courtenay todennut.

Alla Bridgesin tviittaama kuva, jossa neitokainen keikistelee kuin olisi aivan muualla kuin titteliottelun punnituksessa. Alempana toinen otos kilpasiskosten yhteiskuvasta.

Lähteet: SkySports, Twitter
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT