KotiUutisetBye Bye, Tortorella!

Bye Bye, Tortorella!
GM Jarmo Kekäläisen ohjastama Columbus Blue Jackets kyntää parhaillaan syvissä vesissä. Pelissä ei tunnu olevan järjen hiventä, ja maalinteon vapahtajaksi värvätty Patrik Lainekin vaeltaa sitä myöten varjoissa. Tuloslistassa on nyt neljä peräkkäistä tappiota, joista kaksi sarjan heikoimpiin kuuluvalle Detroitille.   

Peliyhtiö NordicBet onkin jo valmis kysymään, voiko nykymeno jatkua kauden loppuun asti? Vedonlyöjien on nyt mahdollista arvuutella, kenen on aika poistua seurasta – Kekäläisen, Laineen vai päävalmentaja John Tortorellan?

100 EUROA NHL-PALAUTUSTA, JONKA SAAT VAIKKA HÄVIÄISIT

– Vanhan liiton Tortorella on tietenkin ensimmäisenä  liipaisimella, mutta totta kai kriittisiä katseita kohdistuu myös joukkueen rakentaneeseen Kekäläiseen. Eikä joukkueensa tähtikategoriaan laskettava Lainekaan voi loputtomasti mennä sekavan joukkuepelin taakse piiloon, puntaroi kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist NordicBetiltä.

Kertoimet: Lähtee ensimmäisenä Blue Jacketsista?

John Tortorella 1.35
Patrik Laine 4.15
Jarmo Kekäläinen 7.50

Lähde ja pelikohde: NordicBet
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje