KotiUutisetTOP 10: näitä sarjakuvamaailman pahiksia seurattaisiin tosielämässä eniten

TOP 10: näitä sarjakuvamaailman pahiksia seurattaisiin tosielämässä eniten


DC Comicsin listalta löytyy monta erityyppistä sarjakuvahahmoa. Kysely paljastaa kymmenen kiinnostavinta hahmoa, joita seurattaisiin tosielämässä eniten.

10. Brainiac

Teräsmies-sarjakuvissa esiintyvä androidi keräisi tosielämässä kaikkiaan 85 000 seuraajaa. Lukema on yllättävän pieni, sillä IGN:n aikoinaan laatiman listan mukaan Brainiac rankattiin sadan sarjakuvapahiksen listalla sijalle 17.

9. Solomon Grundy

Kuolemansa jälkeen Solomon Grundy heräsi henkiin zombiena, mutta entisen elämänsä unohtaneena. Tämä superroisto on nähty muun muassa Teräsmiehen ja Batmanin riesana. Seuraajia tällä pahiksella olisi 98 000.

8. Ra’s al Ghul

Batmanin viholliskaartiin kuuluvalla vanhalla superroistolla on oma keinonsa selvitä hengissä korkeasta iästään huolimatta. Salamurhaajien kiltaa pyörittävä pahis kokoaisi elävässä elämässä 99 000 seuraajan joukon.

7. Enchantress

Tämä pahis tunnetaan suomalaisittain joko Lumoojattaren tai June Moonin nimellä. Kuvitteellisia seuraajia hänellä olisi yhteensä 132 000.

6. Poison Ivy

DC comicsin sivuilla esiintyvä superpahis nähdään useimmiten Batman-tarinoissa. Ensimmäisen kerran Poison Ivy on seikkaillut sarjakuvalehtien sivuilla jo vuonna 1966. Harley Quinn ja Kissanainen ovat hänen lähimmät apurinsa. Seuraajia hänellä olisi 142 000.

5. Lex Luthor

Vallanhimoinen suuryrityksen johtajahahmo ja Teräsmiehen arkkivihollinen Lex Luthor jää niukasti ”rajapyykistä”, kooten 199 000 seuraajan saaliin.

4. Darkseid

Darkseid kuuluu Uusiksi Jumaliksi kutsuttuun avaruusrotuun ja hallitsee Apokolips-nimistä planeettaa. Darkseid on yksi DC-universumin pelätyimmistä vihollisista. Hänen potentiaalinen seuraajalukemansa on 247 000. Näistä reilu kolmannes (37 %) tulee Yhdysvalloista, 7 % Brasiliasta ja 6 % Iso-Britanniasta.

3. Kissanainen

Kissamaisen viekas ja älykäs mestarivaras yltää sijalle kolme. Seuraajia kissoihin viehtynyt charmikas kaunotar kahmii 340 000, joista 26 % tulee Yhdysvalloista.

2. Jokeri

Kakkossijalla on Jokeri, joka esiintyy hakukoneessa 518 000 kertaa. Batmanin arkkivihollisella on eniten kiinnostusta Iso-Britanniassa, jossa tapahtuu peräti 42 prosenttia hauista.

1. Harley Quinn

Ykkössijan valloittanut Harley Quinn ei välttämättä yllätä. Tätä psykiatriaa harjoittanutta pahista on etsitty Internetin hakutuloksissa peräti 3,2 miljoonaa kertaa. Lukemasta suurin osa tulee Yhdysvalloista (19 %), ja seuraavaksi eniten Quinnia on etsitty Ranskassa ja Mexicossa, joissa molemmissa osuus on 6 prosenttia.

Lähde: OnBuy





SUOSITUIMMAT