KotiUutisetMarika Fingerroos paljasti saaneensa ensimmäiseltä poikaystävältään viestin - nolostui sen sanomasta

Marika Fingerroos paljasti saaneensa ensimmäiseltä poikaystävältään viestin – nolostui sen sanomasta


Marika Fingerroosin suositusta Kulissien takana -haastattelusarjasta nähdään nyt sivustollamme kolmas osa. Älkääkä olko huolissanne, myös neljättä pukkailee pian kehiin kaikille kohukaunottaren elämästä kiinnostuneille.

Haastattelussamme Marika kertoo puhjenneensa ”elämän kukkaan” vasta nelikymppisenä. Tuolloin hän vasta tunsi, että hän oikeasti elää. Nainen ottaa myös kantaa kysymykseen realityohjelmiin lähtemisestä

Yllättäen Marika haluaisi mennä Big Brotheriin. Hän haluaisi haastaa siellä itsensä. Hän ei kuitenkaan lähtisi hömppäjuttuihin. BB:tä hän ei pidä hömppänä, sillä siellä voi vaikuttaa omalla tavallaan asioiden kehkeytymiseen.

Marikalla on myös sanansa sanottavana politiikasta. Hän on harkinnut että nostaa kytkintä ja muuttaa maasta, koska asioita hoidetaan niin huonosti.

-Jos näin huonosti kohdellaan köyhiä ja vanhuksia maassamme, niin eihän tämä jumaliste tule toimimaan. Kaikki muut saavat asioita, mutta oma kansamme kärsii. Ihan perseestä, Marika tomuttaa.

Kun homma menee oikein poliittiseksi, niin Marika paljastaa arvostavansa perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustankin kannanottoja. Muut saisivat Marikan mielestä painua – hyvin rumaan paikkaan.

Marika kertoo myös haastattelussa tuhmia juttuja. Hän kertoo saaneensa ensimmäiseltä poikaystävältään hiljattain viestin.

-Siinä sanottiin että sähän kaivoit jo silloin nuorena dildoa kaapista. Mä nauroin että olinko mä jo silloin sellainen…

Katso koko haastattelu paljastuksineen alta:





SUOSITUIMMAT