KotiUutisetTällaisen jalkatyypin omaavat ihmiset tienaavat paremmin kuin keskivertotuloiset

Tällaisen jalkatyypin omaavat ihmiset tienaavat paremmin kuin keskivertotuloiset


Jalkojen muodon uskotaan määrittelevän persoonamme ja tunteemme. Mutta miten niiden avulla määritellään taloudellisen menestyksen taso?

OnBuy-sivusto haastatteli 5 468 ihmistä ympäri maailman, kysyen heidän keskimääräistä palkkatuloaan sekä jalkojen muotoa. Tämän perusteella määriteltiin eniten ja vähiten tienaavien ihmisten taloudellinen menestystaso.

Asiantuntijat havaitsivat, että ne, joilla on talonpoikaistyyppinen jalkaterä, ovat taloudellisesti kaikkein menestyneimpiä. Ansiotulot olivat keskimäärin 45 000 puntaa (noin 52 000 euroa), joka on 15 % enemmän kuin keskimääräinen 39 000 punnan (noin 45 000 euroa) vuositulo. Talonpoikaistyyppisen jalan tunnistaa kolmesta keskimmäisestä varpaasta, jotka ovat yhtä pitkiä. Kyseessä on maailman harvinaisin jalkatyyppi.

– Ihmiset, joilla on talonpojan jalat, tunnetaan heidän strategisesta ajattelustaan ja johdonmukaisuudestaan. He harkitsevat huolellisesti sekä suurten että pienten asioiden hyviä ja huonoja puolia. Nämä ominaisuudet mahdollistavat johdonmukaisen ja positiivisen urakehityksen ja edistävät heidän taloudellista menestystään, kertoo Cas Paton, OnBuyn perustaja ja toimitusjohtaja.

Toiseksi menestyneimmät ihmiset omaavat niin sanotun ”neliöjalan”, jossa kaikki varpaat ovat saman pituisia. He ansaitsevat keskimäärin 43 000 puntaa (noin 50 000 euroa) vuodessa, joka on 10 % enemmän kuin keskituloisella.

Patonin mukaan neliöjalkaisten taloudellinen menestys perustuu siihen, että he tarttuvat kaikkiin mahdollisuuksiin ilman epäröinnin häivääkään. Tällainen sopeutumiskyky ja päättäväisyys ovat avainasemassa, kun puhutaan ammatillisesta ja taloudellisesta kasvusta.

Kreikkalainen jalkatyyppi, joka tunnetaan myös ”liekkijalkana” sijoittuu sijalle kolme. Tämän jalkatyypin omistavat ihmiset ansaitsevat keskimäärin 8 % paremmin. Heillä toinen varvas vasemmalta on ulkoneva. Keskimääräinen tulo on noin 49 000 euroa.

– Luovat ja sosiaaliset ihmiset, joilla on tämäntyyppinen jalkaterä, ovat innovatiivisia. He ovat huomion keskipisteenä parhaiden ideoidensa ansiosta. Kreikkalaisen jalkatyypin omaavat pärjäävät parhaiten verkottumista ja nopeatempoista työympäristöä suosivissa olosuhteissa, kertoo Paton.

Seuraavana listalla on venytetty jalkatyyppi, joka sijoittuu neljänneksi noin 44 000 euron vuosituloillaan. Summa on 3 % pienempi kuin tilastoitujen tulojen keskiarvo.

– Vaikka tämän jalkatyypin ihmiset tunnetaan ahkerasta työnteostaan, heidän laajasti toisistaan leviävät varpaansa ohjaavat yleensä henkilökohtaisia harrastuksia, joka ei tue uraa ja taloudellista menestystä. Tätä jalkatyyppiä kutsutaan myös ”matkailijan jalaksi”, ja he haluavat tyypillisesti tutkia maailmaa ja oppia itsestään. Tämän vuoksi he eivät ole eniten ansaitsevien joukossa, juttelee Paton.

Seuraavana on vuorossa roomalainen jalkatyyppi. He ansaitsevat keskimäärin noin 40 000 euroa vuodessa, joka on 10 % keskimääräistä pienempi. Jalkatyypin tunnistaa sisäänpäin kääntyneistä varpaista.

– Tämä tunnetaan yleisimpänä jalkatyyppinä. Roomalaisen jalkatyypin omaavat tunnetaan varovaisina, eivätkä he osaa tarttua mahdollisuuksiin. Heidän tulonsa ovat pienempiä ammatillisen etenemisen jarruttamisen vuoksi, joka vaikuttaa palkkaan, kertoo Paton.

Kuudennella sijalla on egyptiläinen jalkatyyppi, jonka omaavat ansaitsevat keskimäärin noin 37 000 euroa vuodessa. Summa on 18 % keskiarvoa pienempi.

OnBuyn mukaan tämän jalkatyypin ihmiset ovat impulsiivisia ja he tapaavat unelmoida asioista sen sijaan, että kehittäisivät rutiinia ja sen rakennetta, jotka ovat tärkeitä asioita missä tahansa työyhteisössä.

Pahnanpohjimmaisena on jalkatyyppi, jota kutsutaan apinanjalaksi. Sen tunnistaa suhteettoman pienestä pikkuvarpaasta ja sisäänpäin kääntyneestä isovarpaasta. Tämän omaavilla ihmisillä on 31 % pienempi tulotaso, joka on noin 31 000 euroa vuodessa. Summa on 40 % pienempi kuin talonpoikaisjalan omaavilla.

– Huolimatta erittäin motivoituneesta ja kiehtovasta aurasta apinanjalkaisten ihmisten tiedetään olevan kaikkein emotionaalisempia verrattaessa muihin jalkatyyppeihin. He kamppailevat työelämässä jatkuvan paineen ja stressin alaisina, joka estää ammatillisen ja taloudellisen etenemisen, toteaa Paton.

Testiin osallistuneilta henkilöiltä kysyttiin, mihin jalkatyyppiin heidän jalkansa kuuluu ja mikä heidän keskimääräinen vuositulonsa on.

Lähde: OnBuy
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT