KotiUutisetPoliisin murheenkryyni: Miksi tätä nelikymppistä miestä ei saada kuriin?

Poliisin murheenkryyni: Miksi tätä nelikymppistä miestä ei saada kuriin?
Kanta-Hämeessä Riihimäellä poliisi pysäytti eilen tiistaina aamulla kello 9.00 aikoihin henkilöauton tarkastusta varten.

Kuljettajana toiminut nelikymppinen mies puhalsi alkometriin nollat, mutta kuljettajan käyttäytymisen perusteella partio päätti tehdä hänelle huumausainetestin. Mies oli myös poliisin vanha tuttu, joka pisti hälytyskellot soimaan.

Testi osoitti miehen käyttäneen huumausaineita ennen ajoa. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta eli hän oli menettänyt korttinsa.

Poliisille mies on todellinen murheenkryyni. Kyseinen kuljettaja on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kortitta ajosta peräti 36 kertaa eli käytännössä lähes joka toinen viikko, ja useimpiin näihin ajoihin ovat liittyneet myös päihteet. 

Nyt kysymme poliisilta avoimesti: miksi tutkinnanjohtaja ei esitä miestä vangittavaksi toistuviin rikoksiin syyllistyneenä, ja jotta rikoskierre voitaisiin katkaista. Mies osoittaa täydellistä piittaamattomuutta lakia kohtaan. Vai onko ajokortitta ajeleminen niin pieni rikos, ettei sillä ole mitään virkaa?
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje