KotiUutisetNäin etätyöskentely on vaikuttanut eri alojen ihmisten seksielämään – katso tilastot

Näin etätyöskentely on vaikuttanut eri alojen ihmisten seksielämään – katso tilastot


Koronaviruksen myötä yhä useampi tekee etätöitä, mikäli vain mahdollista. Eri aloilla tämä on vaikuttanut joko positiivisesti tai negatiivisesti ihmisten seksielämään.

Tilastointia varten haastateltiin lähes 4 000:ta ihmistä kaikkiaan 20 eri alalta.

Tilastojen perusteella rakennusalan työntekijät olivat kaikkein tyytyväisimpiä 71 prosentin osuudellaan, kun taas asiakaspalvelutyötä tekevät olivat onnettomimpia 87 prosentin osuudellaan.

Ihmisiltä on lisäksi tiedusteltu tekevätkö nämä etätöitään vuoteesta käsin. Myönteinen vastaus tähän aiheuttaa selkeitä eroja eri ammattien välillä.

Taulukossa vasemmalta oikealle: sijoitus, työskentely vuoteessa, tyytyväisten osuus prosentteina seksielämään, tyytymättömien osuus seksielämään.

Ammatit:

1. Rakennusala 2. Markkinointi ja media 3. Kiinteistöala 4. Terveydenhuolto 5. Lakipalvelut 6. Suunnittelut ja valmistus 7. IT-ala ja televiestintä 8. Yleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen sektori 9. Taide ja suunnittelu 10. Kuljetus, logistiikka ja jakelu 11. Vakuutusala 12. Julkiset palvelut 13. Sähköala 14. Jälleenmyynti 15. Pankki ja rahoituspalvelut 16. Majoitus, vapaa-aika ja turismi 17. Henkilöstöpalvelut 18. Johto ja konsultointi 19. Hyväntekeväisyys- ja vapaaehtoistyö 20. Asiakaspalvelu

Tilastojen pohjalta voi päätellä seuraavia faktoja:

– 7 prosenttia ammattilaisista harrastaa seksiä kerran päivässä tai useammin
– 32 prosenttia harrastaa seksiä useita kertoja viikossa
– 24 prosenttia harrastaa seksiä kahden viikon välein
– 18 prosenttia harrastaa seksiä kerran viikossa
– 11 prosenttia harrastaa seksiä kerran kuukaudessa
– 8 prosenttia harrastaa seksiä harvemmin kuin kerran kuukaudessa

Artikkelikuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT